Skip to content
Upcoming

Aries x New Balance 327 dropt in 2 colorways

5 november 2020 14:04
Aries x New Balance 327 dropt in 2 colorways

New Balance is opnieuw een samenwerking aangegaan met Aries. Dit keer ontwerpen ze samen de Aries x New Balance 327. De sneaker wordt uitgebracht in een witte en zwarte colorway met rode details. Ook bevat deze samenwerking een kleding lijn.

Geïnspireerd door 90’s rave, punk en de skate culture, maakt Aries Arise al unisex kleding sins 2012. Het merk is begonnen in Londen, maar is ondertussen ook over andere landen verspreid. Aries is al met vele merken een samenwerking aangegaan, nu ook met New Balance. Samen ontwerpen ze kleding en brengen ze 2 paar nieuwe sneakers op de markt.

Aries x New Balance 327

Een goede balance tussen de klassieke stijl van de jaren 90 en de Italiaanse sport-fashion. De Aries x New Balance 327 heeft het. De sneaker is gemaakt van leer en uitgebracht in 2 kleuren. Een witte colorway met rode details over de veters, de hiel en aan de zijkant, waar ‘Aries’ geschreven staat. De witte colorway heeft een gum zool, die doorloopt tot op de achterkant van de New Balance. De tweede colorway is in het zwart. De rode accenten zijn ook hier te vinden. De zool loopt ook door tot over de hiel, maar heeft een zwarte kleur. Als laatste hebben beide sneakers een tof reflective detail in de randjes. Bekijk de foto’s onder aan dit blog.

Aries Aris en New Balance hebben ook samen kleding ontworpen tijdens hun samenwerking. Deze is foto’s zijn ook onder aan het blog te bekijken. De lijn van Aries x New Balance 327 is al gedropt bij Ariesarise.com. De sneakers zijn erg hard gegaan. Morgen, 6 november dropt de sneaker nog een keer bij End!

Houd de Sneakerjagers blogs en releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release! Voor extra nieuwtjes, release reminders en nog meer sneaker content, volg je ons op Instagram.

Aries X New Balance Leather 327 'White'

MS327ARI · Prijs vanaf €148,-

Naar alle aanbieders
Aries x New Balance 327
Aries x New Balance 327

Aries X New Balance Leather 327 'Black'

MS327AIR · Prijs vanaf €143,-

Naar alle aanbieders
Aries x New Balance 327