Skip to content
Newsfeed

Arc’teryx onthult eerste in-house ontworpen trail pack

20 februari 2024 12:58
Arc’teryx onthult eerste in-house ontworpen trail pack

Het merk Arc’teryx staat vooral bekend om hun iconische jassen, die geliefd zijn bij beroemdheden zoals Bella Hadid, Drake en Frank Ocean. Maar in 2024 zet het merk een nieuwe stap met de aankondiging van een van hun grootste projecten tot nu toe: hun allereerste in-house sneaker pack.

Arc’teryx

Sinds 2015 heeft Arc’teryx al schoenen op de markt gebracht, zoals de Aerios en de Norvan. Die vooral populair zijn onder wandelaars en outdoorliefhebbers. Echter, deze nieuwe collectie markeert een belangrijke mijlpaal voor het merk, omdat het voor het eerst is dat Arc’teryx van begin tot eind verantwoordelijk is voor het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van hun schoenen.

Het aankomende pack bestaat uit drie verschillende modellen: de Sylan, de Vertex Alpine en de Kragg.

Arc’teryx Sylan

Neem bijvoorbeeld de Sylan, een technische bergschoen die supersnel en prestatiegericht is, vooral op ruig terrein. Met zijn dubbele tussenzool en gestroomlijnde ontwerp, staat de Sylan klaar voor elke uitdaging die de natuur te bieden heeft.

Arc'teryx Sylan
Arc'teryx Sylan
Foto’s van Arc’teryx

Arc’teryx Vertex Alpine

Voor degenen die bergen willen beklimmen, is er de Vertex Alpine. Deze schoen biedt duurzaamheid en ademend vermogen voor ultiem comfort tijdens lange tochten. Met geavanceerde technologieën zoals een Vibram Megagrip buitenzool, biedt de Vertex Alpine maximale grip en stabiliteit, zelfs op de meest uitdagende terreinen.

Arc'teryx Vertex Alpine
Arc'teryx Vertex Alpine

Arc’teryx Kragg

Voor wie op zoek is naar comfort en gemak, is er de Kragg. Deze casual sneaker is geïnspireerd op de relaxte levensstijl van bergbeklimmers en biedt een mix van stijl en functionaliteit. Met een opvouwbare hiel en een slip-on design, is de Kragg perfect voor snelle uitstapjes naar de bergen of om even naar de stad te gaan.

Arc'teryx Kragg
Arc'teryx Kragg

Wat dit nieuwe pack echt bijzonder maakt, is het opvallende design. Terwijl veel outdoorschoenen vaak in ingetogen kleuren komen, hebben de nieuwe schoenen van Arc’teryx juist een opvallend neon geel kleurenpalet en opvallende logo’s gekregen.

Het eerste in-house Arc’teryx pack zal op 6 maart 2024 verkrijgbaar zijn bij Arc’teryx en geselecteerde retailers. Vergeet niet om de Sneakerjagers-app te downloaden om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom sneakers.