Skip to content
Newsfeed

Apple CEO Tim Cook rockt custom ‘Made on iPad’ Nike Air Max ’86 op Let Loose Event

8 mei 2024 13:45
Apple CEO Tim Cook rockt custom ‘Made on iPad’ Nike Air Max ’86 op Let Loose Event

Op 7 mei 2024 werd tijdens een live evenement de nieuwste iPad-serie onthuld. CEO Tim Cook viel op met een opvallend paar Air Max 1 ’86 sneakers. Deze exclusieve kicks waren speciaal voor hem ontworpen en pasten perfect bij de nieuwe Apple-gadgets, waaronder de iPad Pro en de Apple Pencil Pro.

De Nike Air Max 1 heeft een wit bovenwerk met kleurrijke speckles op de mudguard. De iconische regenboogkleuren van Apple sieren de Swoosh, met ‘Made On iPad’ trots te lezen op de tong, een subtiele knipoog naar de onthulling van de nieuwste Apple iPad Pro tijdens het evenement.

Als laatste is de sneaker compleet gemaakt met een gumrubberen zool. Wat een verwijzing is naar de technologische innovatie die beide merken vertegenwoordigen.

De samenwerking tussen Apple en Nike leidt tot de allereerste officiële sneaker van beide merken. Sinds hun eerste gezamenlijke project in 2006, met innovaties zoals Nike+ prestatiechips in tussenzolen en co-branded Apple Watches, hebben beide bedrijven voortdurend de grenzen verlegd tussen technologie en sportkleding.

Helaas is de ‘Made on iPad’ Nike Air Max ’86 exclusief ontworpen voor Tim Cook en zullen daarom niet wereldwijd gaan droppen. Maar voor de Appleliefhebbers is er goed nieuws: de nieuwste iPad-serie zal vanaf 15 mei 2024 verkrijgbaar zijn.

Benieuwd welke Nike Air Max ’86 colorways wel te koop zijn voor het wereldwijde publiek? Check dan de beschikbare kleurstellingen via de button hieronder!

'Made on iPad' Nike Air Max '86
'Made on iPad' Nike Air Max '86
'Made on iPad' Nike Air Max '86
'Made on iPad' Nike Air Max '86