Skip to content
Newsfeed

Yoon Ahn toont de AMBUSH x Nike Air Force 1 Low ‘Green/Yellow’

16 november 2022 11:58
Yoon Ahn toont de AMBUSH x Nike Air Force 1 Low ‘Green/Yellow’

Yoon Ahn toont een nieuwe colorway van de AMBUSH x Nike Air Force 1. In een Instagram post is ze te zien in een nog niet eerder vertoonde ‘Green/Yellow’ colorway. De sneaker komt met de signature oversized Swoosh op het middenpaneel. Wanneer de sneaker gereleased wordt, is nog onbekend.

Yoon Ahn breidt haar samenwerking met Nike uit en voegt een nieuwe colorway van de Air Force 1 aan de line-up toe. De twee namen hebben een langdurige samenwerking en kwamen in de afgelopen jaren al met verschillende colorways van het Nike Dunk High silhouet.

In 2022 bracht AMBUSH, het merk van Yoon Ahn, de Nike Air Adjust Force terug op de markt. Dit model werd in 1996 geïntroduceerd en werd in verschillende colorways teruggebracht door Ahn. Nu brengt ze haar werk naar de Air Force 1.

De Air Force 1 Low viert in 2022 zijn 40th anniversary, dus de keuze voor dit silhouet komt niet uit de lucht vallen. De sneaker doet denken aan de Dunk High designs van AMBUSH en heeft een grote Swoosh op het middenpaneel. Het model komt in een ‘Green/Yellow’ colorway.

Het bovenwerk kleurt groen en is van leer. Over het silhouet zijn gele details geplaatst. Zo kleurt de hieltab geel, evenals de vetertag op de neus. Op de hiel is een extra element geplaatst, deze zorgt voor stevigheid en geeft het silhouet een moderne twist.

De AMBUSH x Nike Air Force 1 Low ‘Green/Yellow’ heeft nog geen officiële releasedatum. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date over de laatste releases. Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden en mis geen enkel nieuwtje!

AMBUSH x Nike Air Force 1 Green Yellow
AMBUSH x Nike Air Force 1 Green Yellow
AMBUSH x Nike Air Force 1 Green Yellow
AMBUSH x Nike Air Force 1 Green Yellow