Skip to content
Upcoming

De AMBUSH x Nike Dunk High komt in een opvallende colorway

30 december 2020 14:19
De AMBUSH x Nike Dunk High komt in een opvallende colorway

Begin deze maand kwam de eerste colorway uit van de AMBUSH Nike Dunk High. De AMBUSH Nike Dunk High heeft de Dunk een paar kleine veranderingen gegeven, waaronder het toevoegen van een oversized Swoosh. Nu komt de Dunk High in samenwerking met het Japanse merk in een ‘Active Fuchsia’ colorway.

AMBUSH is opgezet in Tokyo en specialiseerde zich eerst in het maken van sieraden. De inspiratie van het bedrijf kwam van pop art. AMBUSH werd bekend door hun POW! design waarbij ze nog een wijde kleding collectie vrij gaven. Hiermee verdiende AMBUSH zijn eerste debuut in Parijs tijdens de coutureweek in 2015. De laatste jaren heeft AMBUSH samen gewerkt met merken zoals Sacai, Louis Vuitton, Off-White en UNDERCOVER.

AMBUSH x Nike Dunk High | CU7544-600

De sneaker is net zoals de vorige release volledig gemaakt van leer. Dit geeft de schoen een premium look en feel. De basis heeft een roze kleur gekregen met de overlays in een lichtere kleur roze. Wat de sneaker zo bijzonder maakt is de oversised Swoosh die aan de achter kant uit steekt. Aan de onderkant van de hak zit een plastic overlay met daarop AMBUSH branding. Kijkend naar de zool, heeft deze ook de bijbehorende ‘Active Fuchsia’ colorway gekregen.

De AMBUSH x Nike Dunk High komt uit op donderdag 14 januari bij Nike voor €180,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.


Ambush X Nike Dunk High 'Lethal Pink'

CU7544-600 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders
AMBUSH Nike Dunk High
AMBUSH Nike Dunk High