Skip to content
Upcoming

AMBUSH en Converse komen met twee opvallende sneakers

18 oktober 2020 18:39
AMBUSH en Converse komen met twee opvallende sneakers

AMBUSH gaat opnieuw een samenwerking aan, en dit is met niemand minder dan Converse. Dit is niet de eerste samenwerking van de twee, maar opnieuw hebben zij twee prachtige prachtige sneakers gecreëerd. Deze te gekke sneakers en alle details kan jij hieronder vinden!

Yoon Ahn is de oprichter van AMBUSH, het merk staat bekend om verschillende samenwerkingen met onder andere Nike en Converse. Opnieuw komt er een te gekke samenwerking aan met Converse en al snel ook want de release staat voor nu gepland in november!

AMBUSH X Converse

Deze samenwerking dropt 2 verschillende sneakers in twee verschillende colorways. Om te beginnen is de Converse Chuck 70 flink onder handen genomen. De sneaker heeft een compleet nieuwe look, het model is namelijk bedekt in immitatiebont. Deze sneaker komt in een blauw en zwart variant. De tweede sneaker is compleet van rubber en heeft de AMBUSH brandingen op de hak van de sneaker. Ook deze zal in een blauwe en een zwart variant verkrijgbaar zijn. Hieronder kan je de sneaker nog eens goed bekijken.

Voor nu staat deze release gepland in november, maar helaas is er nog geen officiële datum vastgesteld. Je kan op de hoogte blijven door ons te volgen op social media of de releasekalender bekijken!

AMBUSH X CONVERSE
AMBUSH X CONVERSE
AMBUSH X CONVERSE
AMBUSH X CONVERSE
Images by: @ambush_official