Skip to content
Upcoming

Alles wat je wilt weten over de Nike Air Force 1

9 september 2020 13:21
Alles wat je wilt weten over de Nike Air Force 1

De Nike Air Force 1 is een echte klassieker en onmisbaar in je sneaker collectie. Deze sneaker gaat al jaren mee. Ondertussen is er meer dan alleen de klassieke basketbal stijl van de Nike Air Force 1. Zo is er een speciale lijn voor vrouwen, nieuwe colorways en nieuwe stijlen.

Het begin van Air Force

Al sinds de sneaker uit kwam in 1982, is de Air Force 1 Low niet meer weg te denken. De sneaker heeft met zijn komst veel veranderd in het design van de basketbal schoen. Het was de eerste basketbal schoen met Nike Air. Zowel in de zaal als op straat werd de schoen veel gedragen. De Nike Air Force is nu een echt straat icoon. Door de jaren heen heeft de Air Force er meerdere stijlen en modellen gekregen.

Een nieuwe stijl

De klassieke sneaker in de kleuren wit en zwart, worden nog steeds veel gedragen. Maar ondertussen zijn er meerdere populaire modellen te vinden. De Nike Air Forece 1 Shadow, is ongekend populair onder dames. Deze sneaker is in elke colorway te vinden. De meest populaire Shadow is in pastel kleuren. De dames sneaker vliegt als warme broodjes over de toonbank.

Ook een populaire Air Force 1 voor dames, is de Air Force Sage. Deze heeft een luxere uitstraling dan het orgineel. De zool van deze sneaker heeft een platvorm. Dit geeft de sneaker weer een hele andere look.

Nike Air force 1 voor heren

De sneaker is, natuurlijk, niet alleen voor vrouwen. Ook onder mannen en kinderen is de sneaker erg populair. De mannen lijn heeft minder verschil in vorm en model. Wel zijn er nog steeds veel nieuwe colorways. Ook speelt Nike met materialen. Kijk bijvoorbeeld naar de Nike Air Force 1 ‘Flyknit’, waar het leren materiaal niet terug te vinden is.

Nike Air force 1 Samenwerking

Nike Air Force heeft al meerdere samenwerkingen achter de rug. Zo is er onderanderen, al een Air Force met Off-White, Travis Scott en Levi’s. Ook met Stüssy zit er een samenwerking aan te komen. Over deze samenwerking kun je hier meer lezen.

Meer leuke weetjes of nieuws lezen over sneakers? Bekijk onze website voor blogs. Ook zijn we te volgen op Instagram, hier vind je inspiratie, restocks meldingen en nieuwe releases.

Nike Air Force 1 '07

315115-112 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07

Nike Air Force 1 'Triple Black'

315122-001 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 'Triple Black'

Nike WMNS Air Force 1 Sage 'Triple White'

AR5339-100 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders
Nike WMNS Air Force 1 Sage 'Triple White'

Nike Air Force 1 Shadow 'White'

CI0919-100 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Shadow 'White'