Skip to content
Newsfeed

Alleen voor 24 uur! 30% korting op sweatpants bij Snipes

21 januari 2023 00:09
Alleen voor 24 uur! 30% korting op sweatpants bij Snipes

Bij Snipes krijg je voor een korte tijd 30% korting op een grote selectie sweatpants! Maar let op: de actie loopt alleen vandaag, 21 januari 2023, en is slechts 24 uur geldig. Je hebt geen code nodig om te kunnen genieten van de korting. Je vindt alle afgeprijsde artikelen op de landingspagina die je via de button hieronder kunt bezoeken:

Met het huidige koude weer kan een nieuwe cozy broek voor op de bank nooit kwaad. Maar sweatpants zijn ook street-ready en, gecombineerd met de juiste outfit, een echte blikvanger. Een snelle uitstap naar de bakker, chillen met vrienden of een comfortabele wandeling door de stad? Krijg nu 30% korting op een reeks joggingbroeken bij Snipes.

De 30% korting op Sweatpants deal loopt alleen vandaag, 21 januari 2023, voor 24 uur!

Klik op de button om direct naar de sweatpants actie bij Snipes te gaan en krijg 30% korting. In de online shop van Snipes vind je ook bijpassende tops voor veel sweatpants en natuurlijk een paar trendy sneakers om de outfit compleet te maken.

In ons sneaker nieuws vind je alles wat je moet weten over sneakers en street style – inclusief de laatste sale acties van de brands!