Skip to content
Watch

ALLEEN MAAR UUU! met 808’s&Beatbreaks

18 juni 2021 18:00
ALLEEN MAAR UUU! met 808’s&Beatbreaks

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe mix op Sneakerjagers Radio! Deze keer in samenwerking met de crew van La Cassette.

Met SJ Radio & La Cassette Recordings proberen we steeds meer DJ’s een plek te geven die buiten ons netwerk staan. Vele gezichten zijn al bekend bij ons door de afgelopen evenementen van La Cassette in de EKKO, Weelde of Filmcafe.

Introducing: 808’s&Beatbreaks

808’s&Beatbreaks zou je herkennen als een van de DJ’s op de avond waarop ADF Samski live te zien was op La Cassette. 5 Maart 2020, al meer dan een jaar geleden samen met Sandor Dayala en Elvilia op het roster.

808’s&Beatbreaks, een collectief van de gasten Kasper, Lorenzo en Co, zijn naast de opnames van radioshow op de Utrechts radiostation StrandedFM ook te luisteren in de UTCAST. De Utrechtse Hiphop Podcast waarin je in het allereerste seizoen kennis leert maken met de Utrechtse scene met gasten als Willienees, Pjotr Meerding & BigBobbyBitch.

808’s&Beatbreaks
808’s&Beatbreaks

Nu, na ongeveer een half jaartje pauze hebben genomen, zijn de drie terug met seizoen 2 met dit keer de opnames in TiVre, de studio van Tivoli Vredenburg. Geniet van een heerlijk weekend met een tunes van Utrecht’s Finest; 808’s&Beatbreaks en luister UTCAST op de Apple Podcast app & Spotify voor meer nieuws uit de BIG U!

Check de tracklist hieronder:

DOMMERINGDREEF – J.A.E

Ik Kan – Willienees

Broodje Wario – Stropstrikkers

Van De Buurt – Lijpe

1,5 Meter – Sinniwavi

Parkeer – DJEZJA

Online Shoppen – Faberyayo & Abel

Sneeuw in de Flats van Overvecht – Nelcon

B.B.Y.K – BigBobbyBitch Feat. Gloah, Berkicapone, Menace! & YoungKing7

Sneakerjagers Radio is een nieuw concept van Sneakerjagers. Een platform waar jij je kan onderdompelen in de wereld van muziek. Samen met La Cassette hebben we een aantal tegekke Recordings opgenomen en zullen die de komende weken elke vrijdag met jullie delen. Enjoy!