Skip to content
Staff Picks

Alleen dit weekend 20% extra korting tijdens adidas Summer Sale

8 juli 2022 16:13
Alleen dit weekend 20% extra korting tijdens adidas Summer Sale

De adidas Summer Sale is van start gegaan en dit weekend krijg je er extra korting bovenop. Vanaf vrijdag 8 juli tot en met maandag 11 juli 2022 krijg je 20% extra korting op de sale items met code ‘EXTRA20‘. In dit overzicht hebben we vijf items voor dames en vijf items voor heren uitgelicht. Scroll je liever zelf door het aanbod? Klik dan op de knop hieronder.

Dames items in de adidas Summer Sale

1. adidas Adicolor Classics Sweatshirt

We trappen het overzicht met onze favorieten uit de adidas Summer Sale af met het adidas Adicolor Classics Sweatshirt. Deze trui heeft een blauwe kleur en op de mouwen zitten de drie herkenbare witte strepen. Op de linkerborst zien we het adidas Trefoil-logo.

Deze trui kost dit weekend €31,20.

adidas Adicolor Classics Sweatshirt

2. adidas Slip-On Jurk

De adidas Slip-On Jurk heeft een chique uiterlijk. De gehele jurk is in het bruin en de adidas branding is minimaal. Aan de zijkanten van de jurk zit een split. Op de split zien we de drie adidas strepen in het bruin.

De prijs van de jurk is tijdelijk €28,00.

adidas Summer Sale Slip-On Jurk

3. adidas Adicolor Classics High-Shine Straight-Leg Trainingsbroek

De adidas Adicolor Classics High-Shine Straight-Leg Trainingsbroek is met verschillende items te stijlen. De broek heeft een rechte pijp en is helemaal in het zwart. Aan de zijkanten van de pijpen zitten de drie adidas strepen in het wit. Ook het adidas Trefoil-logo is te zien op de linkerpijp.

Dit weekend scoor je de broek voor €39,20.

adidas Adicolor Classics High-Shine Straight-Leg Trainingsbroek

4. adidas Nizza Trek | GX8494

De adidas Nizza Trek is een hoog model. Het bovenwerk is gemaakt van canvas in een beige kleur. De Nizza heeft een outdoor-makeover gekregen door de nieuwe zool. Deze is extra dik en heeft een duidelijk profiel wat voor meer grip zorgt.

De schoen kost dit weekend €50,40.

adidas Summer Sale Nizza Trek

5. adidas OZWEEGO OZWG W | GZ8408

De adidas OZWEEGO OZWG W heeft een opvallende kleur. De hele sneaker is namelijk paars. De zool van dit paartje is het meest uniek. Deze loopt in een aparte vorm en zorgt voor de unieke look. Ook de midden- en buitenzool bestaan uit verschillende paarse tinten.

De prijs van de OZWEEGO is tijdelijk €67,20.

adidas OZWEEGO OZWG W

Heren items in de adidas Summer Sale

1. adidas Sailing T-shirt

Het eerste heren item uit onze favorieten in de adidas Summer Sale is het Sailing T-shirt. Dit t-shirt is helemaal in het zwart en heeft het adidas logo op de linkerborst. Op de rug staat een grote graphic van een zeilboot.

Dit t-shirt kost dit weekend €21,00.

adidas Summer Sale Sailing T-shirt

2. adidas AEROREADY Essentials Chelsea Small Logo Short

De adidas AEROREADY Essentials Chelsea Small Logo Short is helemaal in het zwart en heeft korte pijpen. Het broekje heeft een trekkoordje in de tailleband waardoor je deze goed passend kan maken. Op de linkerpijp staat het adidas logo.

De prijs van de korte broek is tijdelijk €13,44.

adidas AEROREADY Essentials Chelsea Small Logo Short

3. adidas Originals x Kevin Lyons T-shirt

Het adidas Originals x Kevin Lyons T-shirt is ook onderdeel van de adidas Summer Sale. Het t-shirt heeft een donkerblauwe kleur en een relaxed fit. Op de linkerborst staan drie beestjes in een roze kleur. Deze graphic staat op de rug in het groot.

Dit weekend scoor je het t-shirt voor €14,00.

adidas Summer Sale adidas Originals x Kevyn Lyons T-shirt

4. adidas Forum 84 Hi | GY5725

De adidas Forum 84 Hi heeft een hoog bovenwerk. Op de upper wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals leer, suède en textiel. Kleuren zoals wit, groen, bordeaux en zwart maken een verschijning.

De schoen kost dit weekend €72,80.

adidas Forum 84 Hi

5. adidas Superstar 82 | GY3429

We sluiten het overzicht met onze favorieten uit de adidas Summer Sale af met de adidas Superstar 82. De sneaker heeft een bovenwerk gemaakt met leer en suède. Het suède komt terug op de drie adidas strepen aan de zijkant en op de heeltab.

De adidas Superstar 82 is tijdelijk €67,20.

adidas Summer Sale Superstar 82

Let op: de kortingscode ‘EXTRA20’ is alleen geldig vanaf 8 juli tot en met 11 juli 2022.