Skip to content
Upcoming

UPDATE: Alle info rond de Nike ‘JUST DO IT’ collectie op een rij!

5 april 2018 10:16
UPDATE: Alle info rond de Nike ‘JUST DO IT’ collectie op een rij!

UPDATE: We zouden jullie op de hoogte houden met update betreffende de Nike ‘Just Do It’ collectie. De nu al populaire collectie word dan ook al weer uitgebreid met 2 nieuw colorways de Air Max 1! Beide sneakers hebben een upper die een volledige ‘Just Do It’ print. De outsole, mudguard, linning, tong en veters zijn of oranje of zwart gekleurd. 

In alle gekte van Air Max Month vergeten we bijna de andere aankomende Nike releases. Zo komt Nike dit jaar met een ‘JUST DO IT’ collectie. Een tijd geleden brachten we al informatie naar buiten over de Air Max 1 ‘JUST DO IT’ en de Air Force 1 ‘JUST DO IT’. Ondertussen zijn er al wat nieuwe modellen en colorways bij de collectie gekomen. Om het overzichtelijk te houden hebben we alle informatie op een rij gezet voor jullie.

De ‘JUST DO IT’ collectie brengt een ode aan de welbekende slogan die Nike ruim 30 jaar geleden introduceerde. De eerste uiting met ‘JUST DO IT’ was met, het des tijds 80 jarige, hardloop icoon Walt Stack. Sindsdien wordt het veelvuldig gebruikt om aan te geven dat men in sport niet alleen moet denken maar vooral moet doen! Hoe kan Nike een beter eerbetoon geven aan de slogan dan een collectie met een aantal Nike Air modellen.

Nike JUST DO IT reclame 1988

De afgelopen tijd zijn dan ook verschillende foto’s opgedoken van sneakers die in de ‘JUST DO IT’ collectie zullen komen.  De collectie bestaat voor zover bekend is uit een Air Max 1, Air Max 95 en een Air Force 1. Op alle sneakers wordt de slogan meerdere malen herhaald. Ook de logo’s die gebruikt worden zijn de logo’s die voornamelijk in de jaren 80 en 90 gebruikt werden door Nike.

In de collectie komen hoogstwaarschijnlijk 3 colorways van de Nike Air Max 1. Op bijna ieder paneel zit er wel een patch, logo of staat de slogan ‘JUST DO IT’. De colorways die zullen komen zijn wit, oranje en zwart. Dit zijn ook de drie enige kleuren die je terug vind op de sneaker.

De collectie wordt aangevuld met 2 paar Nike Air Max 95 in zwart en wit. Op de Air Max 95 zijn 2 banen en de neus gevuld met kleine logo’s en ook hier vindt men weer de slogan.

De sneaker die al als eerst bekend werd gemaakt in de collectie, is de Air Force 1 in het oranje. Deze sneaker is net als de Air Max 1 met patches en borduursels versiert.

Dit zijn alle modellen en colorways die op dit moment bekend zijn. De geruchten gaan dat de collectie snel aangevuld gaat worden, zodra dit gebeurt laten we het jullie weten. Check in de tussentijd de foto’s hier onder!


Nike Air Max 1 JUST DO IT Print ‘Orange’

Releasdatum: Verwacht voorjaar 2018
Stylecode: 875844-008Nike Air Max 1 JUST DO IT Print ‘Black’

Releasdatum: Verwacht voorjaar 2018
Stylecode: 875844-009Nike Air Max 1 JUST DO IT ‘Orange’

Releasdatum: Verwacht voorjaar 2018Nike Air Max 1 JUST DO IT ‘Black’

Releasdatum: Verwacht voorjaar 2018Nike Air Max 1 JUST DO IT ‘White’

Releasdatum: Verwacht voorjaar 2018Nike Air Force 1 JUST DO IT ‘Orange’

Releasedatum: Verwacht voorjaar 2018
Stylecode: 905345-800Nike Air Max 95 JUST DO IT ‘Black’

Releasedatum: Verwacht voorjaar 2018Nike Air Max 95 JUST DO IT ‘White’

Releasedatum: Verwacht voorjaar 2018Images: Sneakerbardetroit & Sneakerfreaker & DirtyMoney & SneakerdreamNL & Long7