Skip to content
Upcoming

All-Star Weekend collab Nike Zoom Kobe 1 Protro X UNDEFEATED

15 februari 2018 11:51
All-Star Weekend collab Nike Zoom Kobe 1 Protro X UNDEFEATED

Het All-Star weekend is een weekend waarin er veel nieuwe basketbal gerelateerde sneakers uitkomen. Verschillende merken komen met nieuwe modellen, nieuwe colorways of samenwerkingen. Zo komt ook Nike met een collab met de Nike Zoom Kobe 1 Protro X UNDEFEATED.

Er zullen drie colorways gereleased worden van de Nike Zoom Kobe 1 Protro. Om de Nike Zoom Kobe 1 Protro in ‘camo’ te bemachtigen moet je wel veel moeite hebben gedaan. Zo werd er op 14 februari polsbandjes uitgedeeld op een geheime locatie in Los Angeles. De gelukkige met een bandje kunnen op 17 februari een paar aanschaffen. Van deze colorway zullen er rond de 1300 paar uitgegeven worden.

Ook zal er nog een witte variant releasen vandaag, 15 februari. Deze Nike Zoom Kobe 1 Protro bestaat uit een witte upper van leer met zwarte accenten zoals de swoosh en het UNDEFEATED logo op de hak. Voor de zool is er gekozen voor een gumzool die het echt een basketbal gevoel geeft. De witte colorway is minder exclusief, maar is helaas maar op één plek verkrijgbaar en dat is in Los Angeles bij de Nike Makers HQ. Hier geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt.

De derde colorway die gespot is, is een groene colorway die we kennen van een eerdere collab tussen Jordan en UNDEFEATED, de Air Jordan 4. Een collab die goed ontvangen is en voor resell voor tienduizenden euro’s verkocht word. Wanneer en of deze colorway gereleased is nog niet bekend.

Hou voor updates over deze collabs Sneakerjagers in de gaten!

Nike Kobe 1 Protro X UNDEFEATED
Images: Sneakernews