Skip to content
Upcoming

Release Reminder: ALIFE x adidas Nizza

15 juli 2020 16:10
Release Reminder: ALIFE x adidas Nizza

Het in New York gevestigde ALIFE en het Duitse adidas hebben de handen weer ineen geslagen voor een collab. Dit keer gaan ze twee colorways uit brengen op de adidas Nizza Hi. Dit is een opvolger van de op clubs geïnspireerde colorway die uitkwam in maart vorig jaar. Het is dus alweer een jaar geleden dat de twee merken met elkaar hebben gewerkt.

ALIFE is opgericht in 1999 en wordt ook wel Alife Rivington Club genoemd. ALIFE werdt al snel een van de bekendste sneaker winkels door de geweldige samenwerkingen die zij als winkel hadden gedaan. Zo hadden ze samenwerkingen met merken zoals Nike, adidas, New Balance, Saucony etc.

ALIFE x adidas Nizza Hi

Beide paren hebben een bovenwerk dat gemaakt is van canvas gekleed in een gele of zwarte kleur. Het meest kenmerkende detail op de upper is de rubberen badge die een stukje over de midsole heen zit het het logo van ALIFE erin. Beide colorways hebben witte veters met daarop de tekst “2020 the ALIFE, inc. All Rights Served”. Het bovenwerk wordt afgemaakt door de drie strepen van adidas op de midfoot en een wit rubberen overlay op de toebox. Onder de upper zit een wit rubberen midsole en outsole om zo de sneaker af te ronden.

Release

De ALIFE x adidas Nizza Hi komen uit op vrijdag 17 juli bij geselecteerde retailers voor €100,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Alife X adidas Nizza Hi 'Black'

FX2623 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders

Alife X adidas Nizza Hi 'Yellow'

FX2619 · Prijs vanaf €38,-

Naar alle aanbieders
Alife x adidas Nizza
Alife x adidas Nizza
Alife x adidas Nizza
Images by Atmos