Skip to content
Newsfeed

Alexis Sablone teased Nike SB Dunk Low collab

10 april 2024 15:33
Alexis Sablone teased Nike SB Dunk Low collab

Skateboarder Alexis Sablone heeft haar nieuwste collab onthuld in april 2024. Op haar Instagram-account gaf ze een sneak peek van haar aankomende project met Nike: de Nike Dunk Low SB. Maar er is meer; dezelfde foto toonde een nieuwe kleurencombinatie voor haar Converse AS-1 Pro signature model.

Alexis Sablone, skater en architect, staat bekend om haar originele stijl en baanbrekende tricks. Met een architectuurdiploma van het MIT combineert ze haar passie voor skateboarden met ontwerpen. Het is dan ook geen verrassing dat ze in 2023 haar eigen sneaker kreeg in samenwerking met Converse.

Nu zet ze de volgende stap met Nike met een ontwerp voor de Nike SB Dunk Low. Het bovenwerk van de sneaker is een echte eyecatcher met levendige groene, schubachtige overlays die van groen naar paars veranderen naarmate ze meer gedragen worden. Dit opvallende ontwerp strekt zich uit tot aan de kenmerkende Swoosh aan de zijkant. De schoen wordt compleet gemaakt met een neutrale tussenzool en een groene buitenzool.

De Converse AS-1 Pro behoudt een meer ingetogen stijl, met een wit bovenwerk van geperforeerd leer dat subtiel wordt opgefleurd door paarse accenten en een klassieke gomkleurige buitenzool.

Details over de exacte releasedatum en de inspiratie achter deze ontwerpen blijven vooralsnog een mysterie. Voor de laatste updates, blijf de nieuwspagina van Sneakerjagers volgen.

Alexis Sablone straalde onlangs ook in de nieuwste skateboardcampagne van het merk genaamd ‘We Create Next’. Bekijk de campagne hier: Converse brengt ode aan de skatecultuur in de ‘We Create Next’ collectie.

Alexis Sablone Nike Dunk Low SB