Skip to content
Upcoming

Alexander Wang x adidas Originals Bball Soccer silhouet

13 april 2018 11:13
Alexander Wang x adidas Originals Bball Soccer silhouet

Alexander Wang en adidas Originals bundelen hun krachten voor een derde seizoen van hun collaboratieve schoenen en kledingcollectie. De nieuwe collectie zal het silhouet, de “Bbal Soccer” bevatten, in een rode en zwarte colorway.

Naast de adidas schoenen bevat de collectie ook track jackets, crewnecks, t-shirts en broeken. De schoenen zijn voorzien van een klassieke adidas-voetbalschoen upper in een premium suede stof. Het silhouet heeft een chunky Boost middenzool met een schokdempende functie. Eén van de belangrijkste thema’s van Wang’s derde collectie met adidas, is “fabrieksfouten”. Vandaar dat de adidas labels op de tong van de schoenen ondersteboven zitten. Ook het adidas logo op de heel tab zit verkeerd om. Alexander Wang’s naam verschijnt op de zijkant van de hak van de schoen. Beide colorways, oranje en zwart, zijn afgerond met een rubberen rand en een zwarte buitenzool. De wereldwijde release zal zijn op 21 april.

Houd onze releasekalender in de gaten voor meer komende releases en blijf op de hoogte via onze blogs! Check de foto’s en meer informatie hieronder.Alexander Wang x adidas Originals Bball Soccer

Releasedatum: 21-04-2018
Prijs: €250
Colorway: Zwart
Stylecode: aq1232
Storelist: Klik hier >> Alexander Wang x adidas Originals Bbal Soccer

Releasedatum: 21-04-2018
Prijs: €250
Colorway: Rood
Stylecode: b43593
Storelist: Klik hier >>