Skip to content
Watch

Alain van Duuren is te gast in de achtste aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast

20 november 2019 21:44
Alain van Duuren is te gast in de achtste aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast

Eén van de gasten in de achtste aflevering van onze podcast is Alain van Duuren, creatieve duizendpoot, MC, docent en old skool sneakerfreak!

De meeste mensen in de sneakerwereld kennen Alain als de eigenaar van de inmiddels gesloten Rotterdamse shop ‘Lijfstijl’ Die winkel aan de Westewagenstraat was één van de meest populaire sneakershops in Nederland. De meest bekende ‘collab’ van de voormalige winkel in Rotterdam is ongetwijfeld de New Balance 577BGP x LFSTL ‘Kakkerlak’ of ‘Cockroach’ Dit paar werd uitgebracht in 2008 en ontworpen door Alain. In de podcast vertelt hij uitgebreid over de toenmalige samenwerking met New Balance en hoe dit proces verliep. De sneaker is nog steeds voor héél veel liefhebbers de ultieme grail. Uiteraard heeft hij ook een paartje mee (kijken op Youtube dus!).

Alain is nu actief als MC in het collectief Heartbreak (die toeren langs diverse poppodia in Nederland) Ook is hij event organisator, eigenaar van Small&Tall agency en docent aan de hogeschool van Rotterdam. Never a dull moment dus met Alain!

Valerio en Non hebben dus meer dan genoeg te vragen in deze gloednieuwe podcast die te beluisteren of te zien is vanaf vrijdag 22 november 2019 08:00 uur via Spotify, Apple podcast of Youtube.