Skip to content
Upcoming

Air Max Day & de VaporMax Launch

28 maart 2017 07:38
Air Max Day & de VaporMax Launch

Het zal je vast niet zijn ontgaan. Afgelopen zondag (26 maart 2017) was de Air Max jarig en vierde Nike zijn 30-jarige bestaan van de iconische Air Bubble. Zelfs op TV; NOS, RTL Boulevard en Hart van Nederland besteedde aandacht aan dit heugelijke feit. Ook op social media ging het los. Fans pakten hun meest exclusieve Air Max weer uit het papier om ze voor deze speciale dag weer eventjes te dragen en te sharen met de rest van de wereld.

Op de 30ste verjaardag van de Air Max werd door Nike groots uitgepakt met onder meer de releases van de Nike Air Max 1 OG (Red & Blue), Nike Air Max 1 Master, de Nike Air Max 1 Atmos 'Elephant' en met als kers op de taart de introductie van een nieuw lid van de Air Max familie: De Nike Air VaporMax. Een nieuwe generatie of Revolutie zoals Nike het zelf noemt op het gebied van technologie en de Air Max. Het kostte het design team van Nike meer dan 6 jaar om deze sneaker te ontwikkelen. Nike noemt het 'The New Revolution' aangezien het precies 30 jaar geleden de revolutie door mastermind Tinker Hatfield werd ingezet door de Air Bubble zichtbaar te maken. Het kostte hem bijna zijn baan, maar door deze zet heeft hij Nike in 1987 in één klap terug aan de top gebracht.

De release van de nieuwe Air VaporMax was in de Nike x Patta On Air pop-up store die Nike samen met Patta had opgezet ter ere van het 30 jarige bestaan van de Air Max. Wij van Sneakerjagers mochten hierbij aanwezig zijn. Om precies klokslag 12:00 uur opende de deuren en mochten de eerste 5 mensen naar binnen. Buiten had zich al een rij gevormd van mensen die een paartje van dit nieuwe Air Max model aan hun collectie wilden toevoegen. De drukte viel dit keer mee, aangezien het bij de vorige release van de Nike Air Max 1 Atmos 'Elephant' aardig uit de hand was gelopen, tot boze buurvrouwen aan toe. Echter ging het er dit keer rustiger aan toe, en konden alle mensen hun paartje rustig passen en afrekenen.

De eerste reacties over de VaporMax sneaker zijn zeer positief en dan met name over de fit en uiteraard over de volledige zichtbare Air Bubble als midzool. Door de Flyknit upper voelt het alsof je een sok aantrekt. De link met een voetbalschoen werd ook gelegd, aangezien de nieuwe modellen ook voorzien zijn van deze Flyknit techniek. De eerste buyers konden het niet laten en trokken de nieuwe aanwinst gelijk aan de voeten om ze te showen aan de rest. Wil jij nou ook een paartje van deze nieuwe revolutionaire sneaker aanschaffen? Check dan de shopbutton hieronder.

Let op! Er zijn nog een beperkt aantal maten verkrijgbaar.

SHOP DE NIKE AIR VAPORMAX PLATINUM HIER >>

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.