Skip to content
Upcoming

Liefhebber van vrolijke kleuren? Check dan nu deze Nike Air Max 98 “Cone”!

15 februari 2018 09:35
Liefhebber van vrolijke kleuren? Check dan nu deze Nike Air Max 98 “Cone”!

Ben jij ook zo gek op vrolijke kleuren en dan vooral op een retro runner? Grijp dan nu je kans met deze Nike Air Max 98 Cone. Deze kleurrijke combo laat de blikken van iedereen in iedergeval op jouw voeten vallen.

Een revolutie om bij stil te staan. In 1987 werd de Air Max serie gecreëerd: de eerste schoenen met zichtbare Air. Wat begon als een experiment met demping, groeide al snel uit tot een icoon op de baan — en op straat. Door de jaren heen is het design keer op keer vernieuwd, maar de rijke geschiedenis blijft. Met de ontwikkeling van een volledig ronde Air Max zool bij de Air Max 97 werd deze innovatie doorgezet naar een nieuw niveau en de Air Max 98 prifiteert goed van deze vindingrijke zool. Met een geupgrade upper gaf de Air Max 98 een fraai nieuw beeld in de Air Max serie. In 2018 zien we de terugkomst van de Air Max 98 weer langzaam aankomen, netzoals we dat zagen bij de Air Max 97.

Er zijn al wat rustige en tonal colorways uitgekomen maar deze colorway slaat wel echt alles. Met de felle kleuren, kleuren die we al vaker gezien hebben op een sneaker, alleen dan niet in combinatie met meerdere felle kleuren, is een niet zo snel voor de hand liggende combinatie maar laten we eerlijk zijn, hij werkt wel!

De sneaker is volledig gemaakt van nubuck materiaal wat de sneaker direct een premium look geeft. Met de aqua blauwe kleuren in combinatie met diep paars en bright orange krijgt de sneaker een gigantisch contrast. Als extra detail heeft Nike gouden details toegevoegd om de sneaker toch nog een extra beetje pit te geven. Al met al wordt deze sneaker een must-have sneaker mensen die gek zijn op retro sneakers en de felle jaren 90 kleuren. Ben jij helemaal om en wil je deze Nike Air Max 98 “Cone” hebben? Check ze dan nu >> hier <<


Nike Air Max 98 “Cone”

Releasedatum: 20 februari 2018
Color: Cone/Tour Yellow-Hyper Grape
Stylecode: 924462-800
Storelist: Klik hier >>


Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date