Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 97 CR7 ‘Portugal Patchwork’ | Release info 31 maart

30 maart 2018 14:43
Nike Air Max 97 CR7 ‘Portugal Patchwork’ | Release info 31 maart

31 maart is het zover! Misschien wel ’s werelds meest populaire voetballer Cristiano Ronaldo wordt getrakteerd op een andere colorway van zijn “Patchwork” Nike Air Max 97. Na het metallic gouden paar dat gelanceerd werd in Oktober 2017 komt er nu een nieuwe colorway aan.

Dit keer zal de Air Max 97 in een rode colorway komen. De groene en gele veters die bij de sneakers komen staan ter ere aan het nationale team van Portugal waar Cristiano Ronaldo voor speelt. Als jongetje moest hij het doen met slechts twee paar schoenen. Eén paar om in te spelen en één voor op school. Zijn schoolschoenen bleven netjes, maar in zijn speelschoenen kwamen voortdurend gaten omdat hij altijd aan het voetballen was. Elke keer lapte zijn moeder de schoen weer op en kon Cristiano zijn talent verder aanscherpen. De nieuwe Air Max 97 CR7 ondergedompeld in de rode kleur van Portugal, zijn geïnspireerd op de schoenen uit zijn jeugd en vormt een eerbetoon aan zijn grote verdiensten voor o.a. zijn land, zowel op als buiten het veld.

Cristiano Ronaldo

De sneaker heeft een witte zool. Subtiele hints van metallic gold maken het ontwerp af. Net zoals de andere Nike’s die Ronaldo heeft ontworpen staat er op de hiel tab in plaats van ”97” ”CR7. ”CR7” is de bijnaam van de wereldberoemde superster.

Vind je deze bijzondere kicks nou ook zo tof? Ze zijn onder andere te koop bij Nike SNKRS. Wees er snel bij want ze zullen heel snel uitverkocht zijn… Zie hieronder waar je ze kan scoren!


Nike Air Max 97 CR7 Portugal

Release datum: 31 maart 2018 09:00
Prijs €180,-
Color: University Red/Fir-White-Metallic GoldStyle
Stylecode: AQ0655-600
Storelist: Klik hier >>

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo