Skip to content
Upcoming

Deze Nike Air Max 95 is geïnspireerd op color TV bars

11 december 2020 12:11
Deze Nike Air Max 95 is geïnspireerd op color TV bars

De Nike Air Max 95 neemt je terug in de tijd van de color TV bars. Deze Air Max 95 staat namelijk helemaal in het teken hiervan. Naast de Air Max 95 zullen er nog meer Nike silhouetten uitkomen met deze make-over.

De color TV Bars werden voor het eerst gebruikt in de jaren 50. Deze gekleurden balken en hoge toon werden gebruikt om de kleuren en het geluid van een uitzending goed te krijgen. Daarom zag je dit vaak voor een TV uitzending of videoclip in de jaren 90.

Nike Air Max 95 SE ‘Light Charcoal’ | DD1502-001

De sneaker heeft een kleuren schema van verschillende soorten grijs. Ook zien we op de sneaker veel gekleurde details terug komen. Het onderste deel van het bovenwerk is gemaakt van suède en leer, terwijl het bovenste deel is gemaakt van mesh met corduroy op de tong. De inspiratie van de gekleurde TV balken is terug te zien in de eyelets en het Nike logo op de tong. Twee gekleurde mini Swooshes op de toebox en hiel ronden het bovenwerk af. Onder de upper zit een zwarte midsole en groen met zwarte outsole.

De releasedatum van de Air Max 95 ‘Light Charcoal’ is nog niet bekend, maar wordt ergens in de aankomende weken verwacht bij Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Air Max 95 SE 'Light Charcoal'

DD1502-001 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders