Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 ‘Freddy Krueger’

28 oktober 2020 15:28
De Nike Air Max 95 ‘Freddy Krueger’

Halloween staat voor de deur en dat betekent dus een hoop griezelige releases. Zo is de Nike Air Force 1 ‘Skeleton’ vandaag gedropt, maar kunnen we aanstaande weekend nog een mooie release verwachten. Op zondag 1 november released namelijk de creepy Nike Air Max 95 ‘Freddy Krueger’.

Freddy Krueger kennen we natuurlijk allemaal uit de horrorfilm A Nightmare on Elm Street. In de film heeft Freddy Krueger een handschoen aan met daaraan messen. Met dit wapen vermoord Freddy mensen in hun dromen, maar brengt de dromen ook naar de echte wereld. In de film heeft Freddy Krueger een rood groen gestreept shirt aan wat ook weer is terug te zien op de aankomende release.

Nike Air Max 95 ‘Freddy Krueger’

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van canvas. De kleuren van Freddy Krueger zijn trui zijn terug te vinden op het bovenwerk. De toebox is gemaakt van licht grijs suède. De tong heeft een blokken patroon gekregen in een grijs, zwarte kleur. Een leuk detail is toegevoegd op de hiel, het lijkt namelijk net of dat er bloed naar beneden loopt. Onder het bovenwerk zit een sail midsole en zwarte outsole.

De Nike Air Max 95 ‘Freddy Krueger’ komt uit op zondag 1 november voor €180. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Air Max 95 'Freddy Krueger'

DC9215-200 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Air Max 95 'Freddy Krueger'
Air Max 95 'Freddy Krueger'
Air Max 95 'Freddy Krueger'
Air Max 95 'Freddy Krueger'
Images by Nike