Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘White Chlorophyll’ komt binnenkort uit

15 juli 2020 20:46
De Nike Air Max 90 ‘White Chlorophyll’ komt binnenkort uit

Het houd maar niet op met nieuwe colorways voor de Air Max 90. Dit jaar zagen we al een ‘Chlorophyll’ colorway op de AM90, maar nu kunnen we alweer een variant verwachten.

De Nike Air Max 90 is een echte icoon en zal dit ook altijd blijven. De 90 is ook een van de belangrijkste sneakers van Nike sinds de oprichting van het merk. Hoewel de ‘Infrared’ colorway nog steeds een van de beste colorways op het model is, zijn er door de jaren heen vele andere colorways en samenwerkingen gekomen op het silhouet. De Air Max 90 kwam uit in 1990 en was het broertje van de Air Max 1. Ook dit keer had Tinker Hatfield zijn creative brein gebruikt om dit model. Het model beschikte ook over een zichtbare Air Unit net zoals de Air Max 1. Hoewel de Air Max 1 een stuk sportiever was, was de Air Max 90 een stuk grover en opvallender. Met een omvangrijker design en delen geïnspireerd op auto sport werd de Air Max 90 als snel een van de beste sneaker van Nike.

Nike Air Max 90 ‘White Chlorophyll’ | CT1039-101

Het grootste deel van het bovenwerk is gemaakt van wit materiaal. Mesh bevind zich op de toebox, tong en rondom de hiel, terwijl leer wordt gebruikt op de rest van het bovenwerk. Zwarte hits zijn gebruikt voor de Swoosh en Nike Air logo op de tong en hak. De chlorophyll kleur wordt geplaatst op de hiel patch, patch bij de veters en gebied rondom de Air Unit. Onder het bovenwerk zit een witte midsole met groen, wit en zwarte outsole.

De exacte releasedatum voor de Air Max 90 ‘White Chlorophyll’ is nog niet bekend, maar wordt in de aankomende weken wel verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een release te missen.

Air Max 90 'White Chlorophyll'
Air Max 90 'White Chlorophyll'
Images by Nike