Skip to content
Upcoming

Nike voegt nieuwe By You opties toe voor de Air Max 90

9 november 2020 15:44
Nike voegt nieuwe By You opties toe voor de Air Max 90

De Nike Air Max 90 heeft over zijn 30 jarig bestaan al enorm veel variaties en make-overs gekregen. Door het vroegere Nike ID en nu Nike By You kan jij sneakers geheel zelf designen en maken naar jou zin. Nu kan jij de Air Max 90 maken met ripstop materiaal en opvallende uppers.

Bij deze Nike By You opties kan je trouw blijven aan de klassieke Air Max 90, maar kan je ook een tikkeltje extra zijn. Je kan namelijk op het bovenwerk een upper shroud toevoegen. De upper shroud beschermd je voeten tegen regen en is super stevig, omdat het is gemaakt van ripstop. Je kan de sneaker gemakkelijk uitdoen doormiddel van een rits aan de voorkant en kan je de shroud dichter maken aan de bovenkant. Als jij niet een shroud op je sneaker wilt, kan je nog erg wild gaan met de andere opties. Op het bovenwerk kan jij uit materialen zoals ripstop, mesh, suède en leer kiezen. Op het ripstop materiaal zit een camouflageprint die jij weer in verschillende kleuren kan stijlen.

Genoeg opties om helemaal op los te gaan dus. De Nike Air Max 90 Unlocked By You Ripstop opties zijn vanaf maandag 9 november 2020 om 18:00 uur verkrijgbaar voor Nike Members via Nike.com. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.