Skip to content
Upcoming

De OG Nike Air Max 90 ‘Laser Blue’ keert terug in 2020

20 juli 2020 14:55
De OG Nike Air Max 90 ‘Laser Blue’ keert terug in 2020

Voor de 30e verjaardag van de Air Max 90 gaan de geruchten al langer rond dat de geliefde ‘Infrared’ colorway opnieuw uit zal komen, maar dit zal niet de enige OG colorway worden die terug komt. De Nike Air Max 90 ‘Laser Blue’ zal in de aankomende maanden ook opnieuw uitkomen.

De Nike Air Max 90 kwam voor het eerst uit in 1990 en was naast de Air Max 1 een van de meest populaire sneaker van Nike. De Air Max 90 werd al snel samen met de Air Max BW erg belangrijk in de gabber cultuur. Twee jaar na de release van de Air Max 90 kwam de ‘Laser Blue’ colorway uit.

Nike Air Max 90 ‘Laser Blue’

De AM90 ‘Laser Blue’ houd zich aan de OG shape en stitching van de eerste uitgaven. Een ‘White, Neutral Grey, Laser Blue en Black’ colorway wordt gebruikt op de sneaker. Deze kleuren worden gecombineerd met mesh op de toebox en gebied rondom de enkel terwijl leer de rest van de sneaker overneemt. Onder de upper van de sneaker zit een wit met blauwe midsole en zwart met blauwe outsole.

De AM90 ‘Laser Blue’ wordt in de herfst van 2020 verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Max 90 'Laser Blue'
Air Max 90 'Laser Blue'
Air Max 90 'Laser Blue'
Air Max 90 'Laser Blue'
Images by Footpatrol