Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Have a Good Game’ is gemaakt voor gamers

27 augustus 2020 15:28
De Nike Air Max 90 ‘Have a Good Game’ is gemaakt voor gamers

Gamen is al lang het stadium voorbij van ‘Nerd’ en is de game cultuur al lang mainstream geworden. Veel jongeren en natuurlijk ook ouderen gamen vaak als ze een dagje vrij hebben. Nike brengt voor alle game liefhebbers de Nike Air Max 90 ‘Have a Good Game’ uit die geheel in het teken staat van video games.

De Nike Air Max 90 was de derde sneaker uit de Air Max serie en wordt ook wel de Air Max III genoemd. Het paartje kwam uiteraard uit in 1990 en leek erg op de Air Max 1. Het enige verschil was dat de Air Max 90 een stuk robuuster is en meer een chunky design had. De OG ‘Infrared’ colorway is nog steeds een van de populairste colorways van het model en kunnen wij deze colorway in 2020 weer terug verwachten.

Nike Air max 90 ‘Have a Good Game’ |

De Air Max 90 is geheel is een game thema geplaatst. Dit is te zien aan de 8-bit Swoosh en het kleur gebruik. De eyestays zijn blauw en rood gekeurd met deze kleuren terugkerend op de hiel, tong en outsole. Een witte kleur bedekt groot en deels het bovenwerk terwijl het zijpaneel is gemaakt van silver chrome materiaal met daarin meerdere malen de tekst “JUST DO IT”. Het bovenwerk van de sneaker zit op een witte midsole met zwart gebied rondom de Air Unit.

Een release datum is nog niet bekend gemaakt. Echter wordt de sneaker ergens in de aankomende maanden wel verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.


Images by Nike

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date