Skip to content
Upcoming

Crater Foam wordt gebruikt op de Nike Air Max 90

21 juli 2020 19:33
Crater Foam wordt gebruikt op de Nike Air Max 90

Vorige maand kwam het Nike Space Hippie pack uit. In dit pack was gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Het is bizar hoeveel duurzame releases er in de laatste maand zijn uitgekomen. Het houdt hier niet op, want we kunnen ons nu alweer verheugen op een Nike Air Max 90, waar gebruik is gemaakt van het Crater Foam.

Sinds de release van het Nike Space Hippie Pack, lijkt het erop dat meer merken bezig zijn geweest met het maken van duurzame sneakers. Met de staat waar de wereld zich momenteel in verricht is dit een essentieel onderdeel. Deze week komen de Converse Chuck Taylor ‘Crater’ en de adidas Superstar ‘White’ uit, waarvan beide modellen zijn gemaakt van duurzame materialen.

Nike Air Max 90 ‘Crater Foam’

Op de aankomende Air Max 90 wordt het Crater Foam en Nike grind gebruikt. Het bovenwerk is dus gemaakt van verschillende gerecyclede materialen. Door deze materialen krijgt de sneaker een organische look. Een licht grijze kleur bevindt zich op de toebox en gebied rondom de enkel. De rest van het bovenwerk heeft een donker grijze kleur gekregen. Opvallende details aan de sneaker zijn de hits van Volt op de hiel en Air Unit. De upper van de sneaker rust op een witte midsole en Nike Grind outsole, om zo nog duurzamer te zijn.

Wil jij deze Nike Air Max 90 ‘Crater Foam’ scoren, dan kan jij deze in de aankomende maanden grijpen bij Nike voor €150,-. Check hieronder de afbeeldingen en hou onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Max 90 Crater Foam
Air Max 90 Crater Foam
Air Max 90 Crater Foam
Air Max 90 Crater Foam
Images by gc911