Skip to content
Upcoming

Deze Air Max 90 straalt zomers weer uit!

15 april 2021 17:15
Deze Air Max 90 straalt zomers weer uit!

Vandaag gaan wij het hebben over de Nike WMNS Air Max 90 ‘Campfire Orange’, uitgekomen op 14 April 2021. Deze schoen brengt met zijn warme kleuren de zomer naar ons toe. Lees verder voor meer informatie over dit paar Nike’s.

Nike Air Max 90 Campfire Orange
images by: Urbanstar
Nike Air Max 90 Campfire Orange

Nike Air Max 90 ‘Campfire Orange’

Over decennia lange periodes hebben wij een liefde opgebouwd voor Nike en hun ontwerpen. Zoals onder andere: De Air Max 90, Air Max 1 en nog vele andere modellen. Voor deze drop is de Air Max 90 aan de beurt om in het zonnetje te staan. De pastel toebox, de donkeroranje snakeskin mudguard, de donkergele heeltab en de blauwe Swoosh maakt deze schoen perfect voor het voorjaar. De schoen is momenteel nog beschikbaar, dus klik hier om uit te zoeken waar ze nog te koop zijn via de Sneakerjagers sneaker zoekmachine.

Nike WMNS Air Max 90 'Campfire Orange'

DJ8517-800 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air max 90 is zeer een comfortabele schoen om in rond te lopen. Ik heb bijvoorbeeld de Air Max 90 ‘Infrared (|||) 2020. Ik draag deze Nikes echt enorm vaak, puur doordat ze zo fijn lopen. De Air Max 90 is dus zeker een aanrader! Ondanks ik de ‘Campfire Orange’ niet zelf heb, zijn mijn verwachtingen van de schoen wel hetzelfde: Over het algemeen mooie kicks, leuke variatie van stoffen en een comfortabele schoen.

Air Max 90 Campfire Orange 2021
Image by: @nikeairmax90talk

Nieuwe innovatie

De Air Max 90 bestaat al zo’n 31 jaar. Sinds 1990 is de Air Max 90 de tweede in de rij van de meest populaire Air max-series. Over de jaren heen probeert Nike natuurlijk de kwaliteit en materialen te verbeteren om er voor te zorgen dat de schoenen zo comfortabel mogelijk lopen. Persoonlijk vind ik dat zij erg goed zijn in het verbeteren van hun producten, door nieuwe innovatie en technologieën te gebruiken. Bijvoorbeeld de Airbag, die in de ontwerpen worden gebruikt, is nog steeds een echte game changer.

Nog een voorbeeld van vernieuwing is de Nike ‘Move to Zero’ campagne: In deze campagne probeert Nike de ecologische voetafdruk te verkleinen. Om hiervoor te zorgen maakt Nike gebruik van gerecyclede stoffen in hun schoenen en kleding. Een van deze schoenen is de ‘Space Hippie’ collectie. Deze sneakers bevatten minsten 25 tot 50 procent gerecyclede stoffen.

Wil jij meer informatie krijgen over de Air max 90 of altijd op de hoogte zijn van releasedatums? Ga dan nu naar onze Sneakerjagers website! Download nu ook onze gloednieuwe Sneakerjagers app, verkrijgbaar voor Apple en Android!