Skip to content
Upcoming

Maak kennis met de Nike Air Max 1 ‘Strawberry Lemonade’

22 oktober 2020 21:21
Maak kennis met de Nike Air Max 1 ‘Strawberry Lemonade’

De eerste colorway van de Air Max 1 Lemonade kwam vorige maand uit in een groene kleur. Het was al duidelijk dat de OG Lemonade colorway ook terug zou gaan komen, maar kunnen we ons eerst verheugen op de Air Max 1 ‘Strawberry Lemonade’ colorway.

De Air Max 1 is natuurlijk de eerste sneaker uit de Air Max series en kwam voor het eerst uit in 1987. De sneaker was ontworpen door Tinker Hatfield en geïnspireerd op het Centre Pompidou in Parijs. Dit gebouw heeft alle leidingen aan de buitenkant van het gebouw zitten, dit bracht Tinker Hatfield op het idee om een zichtbare Air Unit te gebruiken in de Air Max 1. Iedereen verklaarde hem op het begin tot gek, maar is de Air Max 1 één van de populairste sneakers ooit gemaakt.

Nike Air Max 1 ‘Strawberry Lemonade’ | CJ0609-600

De sneaker lijkt uiteraard enorm veel op zijn voorganger, alleen zijn er een paar leuke details toegevoegd. De basis van de sneaker is gemaakt van roze mesh en wordt gecombineerd met roze lederen overlays. Op de midfoot staat weer de “AIR” graphic wederom in het roze. Gele details zijn te vinden op de veters en bovenste eyestays. Op de tong is een afbeelding van een aardbei geplaatst met het Nike logo erdoorheen. Onder het bovenwerk zit een witte midsole met gele Air Unit.

De Nike Air Max 1 ‘Strawberry Lemonade’ komt naar alle waarschijnlijkheid uit op 12 november. Dit is nog voor de reissue van de Nike Air Max 1 ‘Lemonade’ die later in november zal droppen. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Air Max 1 Premium 'Strawberry Lemonade'

CJ0609-600 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 'Strawberry Lemonade'