Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike Air Max 1 Premium ‘Strawberry Lemonade’

10 november 2020 09:47
Release Reminder: Nike Air Max 1 Premium ‘Strawberry Lemonade’

De release van de Nike Air Max 1 ‘Limenade’ was een ‘banger’ en nu kunnen wij ons deze week verheugen op een nieuwe zoete release. De Air Max 1 ‘Limenade’ wordt namelijk opgevolgd door de Nike Air Max 1 ‘Strawberry Lemonade’.

De Air Max 1 blijft voor altijd een van de belangrijkste schoenen in de geschiedenis van sneakers. Het woord ‘Iconisch’ mag dan ook zeker aan de sneaker gehangen worden. Er zijn in de loop van de jaren enorm veel colorways uitgekomen op de Air Max 1, maar het Powewall Pack uit 2006 is een van de populairste releases ooit. In deze gigantische collectie van 56 paren bevond zich de Nike Air Max 1 ‘Lemonade’.

Nike Air Max 1 ‘Strawberry Lemonade’ | CJ0609-600

De basis van de sneaker is gemaakt van mesh. Een lederen mudguard wordt gecombineerd met de lederen overlays op de midfoot en hiel. Op de midfoot en hiel is de AIR graphic weer terug te zien in een roze kleur. Gele details zijn gebruikt op de veters, bovenste eyestays en Air Unit. Een witte midsole en zwarte outsole ronden de sneaker af.

De Nike Air Max 1 ‘Strawberry Lemonade’ colorway is vanaf donderdag 12 november 2020 om 09:00 uur verkrijgbaar via onder andere de Nike SNKRS app en diverse geselecteerde Nike-retailers. Check voor een volledig store-overzicht de Sneakerjagers releasekalender.

Nike Air Max 1 Premium 'Strawberry Lemonade'

CJ0609-600 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders
Images by UpThereStore