Skip to content
Upcoming

Er komt een restock aan van de Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’

6 oktober 2020 13:03
Er komt een restock aan van de Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’

De Nike Air Max 1 ‘Forrest Green’ en ‘Magma Orange’ zijn zonder twijfel een van de beste Air Max 1 releases dit jaar. De twee colorways hielden zich aan de OG colorblocking en beide colorways waren zo uitverkocht. Nu krijgt ‘Magma Orange’ colorway op vrijdag 23 oktober een restock!

De Nike Air Max 1 kwam voor het eerst uit op 26 maart 1987 en was het de eerste sneaker die een zichtbare Air Unit had. De sneaker was ontworpen door Tinker Hatfield. Toen Tinker voor het eerst zijn idee voor de Air Max 1 liet horen zeiden mensen dat hij gek was, veel mensen vonden dat er een gat in de sneaker zat en dat hij nooit lang mee zou gaan. Nu 33 jaar later is de Air Max 1 nog steeds een van de populairste sneakers en zal het model ook nog lang mee gaan.

Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’ | DC1454-101

De basis van de sneaker is gemaakt van wit mesh met licht grijs suède overlays op de midfoot en hiel. Kijkend naar de mudguard zien we dat deze de magma orange kleur heeft gekregen die geheel doorloopt naar de hiel. Deze magma orange kleur is ook terug te vinden op de Swoosh, eyestays, logo op de tong en hiel. Onder het bovenwerk zit een witte midsole die wordt gecombineerd met een wit, zwart en magma orange outsole.

De Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’ komt uit op vrijdag 23 oktober bij Nike voor €140. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!

Nike Air Max 1 OG 'Magma Orange'

DC1454-101 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders