Skip to content
Upcoming

Air Jordan X “Heiresses”

9 februari 2018 16:50
Air Jordan X “Heiresses”

Deze bijzondere uitvoering van de Air Jordan X is exclusief voor Air Jordan Heiresses. De schoen heeft laagjes soepel leer en nubuck die het volledig zwarte bovenwerk een extra dimensie geven. Op de middenzool trekt het glimmende Fuchsia Blast de aandacht met een overgang van donker naar licht.

Sinds hij de universiteit van North Carolina het nationale kampioenschap bezorgde, is Michael Jordan niet meer weg te denken uit het basketbal. In 1985 kwam hij in de originele Air Jordan I het veld op, en vanaf dat moment brak hij niet alleen de regels maar ook het zelfvertrouwen van zijn tegenstanders waardoor hij een wereldwijd fenomeen werd.

Als we kijken naar de sneaker zelf zien we eigenlijk een ontzettend strakke colorway. De zwarte upper, die voorzien is van verschillende materialen en texturen zorgt er voor dat de sneaker toch net iets extra opvalt. De donkere zwarte tinten geven de sneaker een premium look en met de paarse gradiënt wordt de sneaker omgetoverd tot een must-have winter sneaker.


Air Jordan 10 GG “Heiress”

Releasedatum: 10 februari 2018
Prijs: €140,-
Color: Purple & Black
Stylecode: 487211-017