Skip to content
Newsfeed

Jordan presenteert de Air Jordan Hex Mule Slide

7 februari 2023 15:54
Jordan presenteert de Air Jordan Hex Mule Slide

Nadat Air Jordan afgelopen zomer de Jordan Sophia Slide uitbracht is het basketbal merk nu helemaal klaar om de slidergame in te stappen. Ditmaal brengt Jordan Brand de Jordan Hex Mule SP uit in het ‘Light Silver. De slide zal uitkomen op 8 februari 2023.

De eerste drop van de slider zal een exclusieve drop voor dames zijn. De slide zal komen in een zeshoekige basis die zich vormt om het binnenwerk. De tussenzolen zijn lichtelijk verhoogd naar het midden van het silhouet. Het Jumpman-logo en de ‘23’-branding zijn gedrukt op de hielen.

Het bovenwerk is gemaakt van suikerriet schuim materiaal en heeft een gesloten neus met twee 2 grote openingen aan de buitenkant voor ventilatie. Het is erg makkelijk om bij in te stappen net als bij loafers. De look wordt afgemaakt door vierkante bottoms.

De Air Jordan Hex Mule SP ‘Light Silver’ zal uitkomen op 8 februari 2023 bij verschillende geselecteerde retailers in een exclusieve drop voor vrouwen. Klik op de knop voor alle release info. Het is momenteel nog onduidelijk of de slider ook zal uitkomen voor mannen. Wel wordt er gespeculeerd dat in 2023 nog meerdere colorways van de Air Jordan Hex Mule SP zullen volgen.

Wat vind jij van de hele slide trend waar elk merk momenteel op lijkt te springen? Ben je een fan of niet? Laat het weten op onze instagram. Als je niks wilt missen van de opkomende sneaker releases kan je ook naar onze release kalender gaan.

Air Jordan 1 Hex mule Sp
Jordan Hex Mule SP
Jordan Hex MUle Sp
Jordan Hex Mule Sp up close
Jordan 1 Hex Mule zool
Air Jordan Hex Mule side