Skip to content
Upcoming

Air Jordan dropt weer een kleurrijke colorway op de Low

28 april 2020 19:00
Air Jordan dropt weer een kleurrijke colorway op de Low

Jordan gaat hard, dit jaar is het merk enorm aan het knallen. Zeker op de Air Jordan zijn veel colorways uitgekomen. Nu heeft Air Jordan een nieuwe colorway bekend gemaakt, en dit keer voor de dames! Namelijk de Air Jordan 1 Low SE ‘Active Fuchsia’. Hij komt in een heerlijke perfecte paarse kleur waardoor die perfect is voor het zomerse weer dat eraan komt. En nog meer goed nieuws, 1 mei zal de sneaker al droppen bij verschillende Nike retailers!

De Air Jordan 1 Low maakte zijn debuut samen voor het eerst met de High versie in 1985, een echte ‘original’ dus. De sneaker viel niet gelijk bij iedereen in de smaak. Michael Jordan de basketballer, sloot zich hier bij aan, maar droeg zijn sneaker wel met trots. Toch wist hij dat hier wat aan moest veranderen, dus heeft hij samen met Nike een hele serie aan modellen gedropt. Nu is hij één van de bekendste sneakers en een echte verzamelschoen voor de meesten.

Air Jordan 1 Low SE ‘Active Fuchsia’ | CK3022-005

De Air Jordan 1 Low is een lage uitvoering van het model met en straalt precies uit hoe wij de Jordan 1 gewend zijn. Hij heeft een strak uiterlijk met drie kleuren, zwart, wit en ‘Active Fuchsia’. Hij heeft natuurlijk zijn lederen bovenkant die een witte basis heeft. Hierboven op vind je enkele drie verschillende kleuren. Voor de veters is er gekozen voor een Fuchsia kleurtje.

Release info

Nog heel even wachten dus, 1 mei zal die voor de dames verkrijgbaar zijn bij verschillende Nike retailers vanaf 99,- euro. We zullen er voor de zekerheid nog even erbij zeggen dat deze hard zullen gaan, wees er dus snel bij. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Air Jordan 1 Low SE 'Active Fuchsia'

CK3022-005 · Prijs vanaf €151,-

Naar alle aanbieders