Skip to content
Upcoming

Air Jordan dropt een corduroy effect op de low voor kids

17 april 2020 15:07
Air Jordan dropt een corduroy effect op de low voor kids

Air Jordan heeft het maar druk, met alle releases en colorways die op de planning staan en er lijkt maar geen eind aan te komen. En dat geldt voor alle modellen, de highs, mids en natuurlijk de low’s. Dit keer is die aan de beurt de Air Jordan 1 Low GS ‘Corduroy Pink’. Deze krijgt dit keer dus een super gaaf corduroy effect. Dat is ook niet het enige wat opvalt aan dit paar, want de sneaker zit ook bomvol frisse kleuren. Er is helaas nog geen releasedatum vrijgegeven, maar hij zal in 2020 worden verwacht.

Air Jordan heeft zeker weten een geschiedenis. Hij maakte zijn eerste debuut in 1985, toen dropte de low en de high voor het eerst. Gemaakt door Nike voor basketballer Michael Jordan. De samenwerking verliep goed, want hij is niet meer weg te denken uit de sneakerwereld. Hij heeft al veel colorways mogen meemaken en grote samenwerkingen met bekende mensen, zelfs met merken! Dit jaar wordt namelijk een samenwerking verwacht met niemand minder dan Dior. Ze doen het dus behoorlijk goed, en voorlopig zal dat ook wel blijven.

Air Jordan 1 Low GS Corduroy Pink | 554723-502

Je kan je ogen er niet van af houden, want wat een kleuren zijn er gebruikt voor dit paar. Je ziet barely grape, fire pink, regency purple en hyper crimson terug in de sneaker. Dit paar bezit over een gehele witte lederen bovenkant. Dit zorgt voor een strakke sneaker en zo wordt het niet te druk, want de corduroy komt terug op de tenen en de hakken in een roze kleur. Een felle oranje kleur zit op de Swoosh en de labels. Op de veters zie je een mix van de twee kleuren, die gespikkeld erop zit.

Release info

Er is helaas nog geen releasedatum vrijgegeven van het toffe kleurrijke paar, maar die zal snel volgen. Ze zullen vanaf 75,- euro verkrijgbaar zijn, op natuurlijk Nike en Nike retailers. Wil jij nou er als eerste bij zijn? Houd dan onze releasekalender in de gaten, op die manier blijf je altijd up to date en op de hoogte van de nieuwste sneakers.

Jordan 1 Low GS Corduroy 'Pink'

554723-502 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders