Skip to content
Upcoming

Jordan Brand toont de volledige line-up voor Fall 2020

30 juni 2020 16:03
Jordan Brand toont de volledige line-up voor Fall 2020

De maand juli is om de hoek en dat betekent dat er nog vele zomerse releases zullen droppen. Echter heeft het Jordan Brand ons nu al een kijk gegeven van de volledige line-up voor de komende maanden na de zomer. De Air Jordan Fall 2020 collectie bevat 12 sneakers bevatten, waarvan er drie exclusief voor vrouwen zijn.

Er zullen in totaal vier Air Jordan 1’s worden uitgebracht, waaronder de exclusieve Satin Snake voor dames, Metallic Silver, SB geïnspireerde Biohack en de Light Smoke Grey. De line-up bestaat verder uit de Air Jordan 5 Oregon Ducks colorway, twee Air Jordan 12’s in een University Gold en Indigo Blue kleurenpalet en twee Air Jordan 3’s, waarbij er één exclusief voor vrouwen is en de andere een Denim make-over krijgt. Helaas komt de Denim uitvoerig alleen uit in Japan. De dames krijgen ook een Air Jordan 6 in een Black/Smoke colorway, terwijl de Air Jordan 13 de bekende Lucky Green colorway zal krijgen. De collectie wordt afgesloten door de Air Jordan 14 Hyper Royal.

De Air Jordan collectie zal releasen over de aankomende maanden bij Nike.com. Check hieronder de afbeeldingen en meer informatie over elke release. Houd ook onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Air Jordan 1 High OG WMNS ‘Satin Snake’

Satin keert terug naar deze Air Jordan 1 speciaal voor vrouwen. Wat bijzonder is aan deze release is de slangenhuid in het zwart die zich bevind op de hiel, Swoosh en rondom de enkel.

Air Jordan collectie

Air Jordan 1 Retro High OG CO.JP ‘Neutral Grey’

De Air Jordan 1 Retro High OG CO.JP komt voor het eerst sinds 2001 terug. Om deze felbegeerde ‘Neutral Grey’ colorway te eren heeft Jordan brand de release beperkt tot 2.020 paar. Hierbij wordt de sneaker geleverd in exclusieve zilveren koffers.

Air Jordan collectie

Air Jordan 1 High OG ‘Biohack’

De Air Jordan 1 High OG ‘Biohack’ weerspiegeld de Undefeated x Nike Dunk High. De sneaker komt in veel verschillende kleuren en krijgt door de verkleurde zool een vintage look.

Air Jordan collectie

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Light Smoke Grey’

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Light Smoke Grey’ komt in een neutrale maar toch kleurrijke kleurenstelling. het wit met grijs gecombineerd met rood vormen zo een legendarische colorway.

Air Jordan collectie

Air Jordan 3 WMNS ‘Laser Orange’

De Air Jordan 3 WMNS ‘Laser Orange’ is exclusief voor de dames. Het witte leer en olifantenprint dient als basis terwijl de ‘Laser Orange’ kleur zich baant bij de tong, eyelets en midsole.


Air Jordan 3 SE Denim ‘Fire Red’

De Air Jordan 3 ‘Fire Red’ komt terug met een twist. De iconische olifanten print is dit keer gemaakt van denim. Hierbij is het Jumpman logo en het Nike logo beide geplaatst op de hiel door een doorzichtige overlay. Helaas zal de sneaker alleen uitkomen in Japan.


Air Jordan 5 retro Se ‘Oregon’

De legendarische ‘Oregon’ colorway keert terug op de Air Jordan 5. De Oregon colorway is bij veel verzamelaars erg gewild. Deze Air Jordan5 ‘Oregon’ zal een bovenwerk bevatten van groen met zwart en gele details op de midsole.


Air Jordan 6 Wmns ‘Black/Smoke’

De derde en laatste Air Jordan speciaal voor de dames zal de Air Jordan 6 ‘Black/Smoke’ worden. Opvallend aan deze colorway zijn de doorzichtige plastic vlakken op de midfoot.


Air Jordan 12 Retro ‘University Gold’

Deze Air Jordan 12 is een ode aan Gary Payton. De ‘University Gold’ colorway is vergelijkbaar met wat Payton bij de Lakers droeg.


Air Jordan 12 Retro ‘Stone Blue’

De Air Jordan 12 ‘Stone Blue’ komt aan het eind van dit jaar uit. De sneaker is gekleurd in een Indigo Blauwe kleur terwijl de mudguard het OG hagendissen patroon heeft.


Air Jordan 13 ‘Lucky Green’

De Air Jordan 13 is een eerbetoon aan twee iconische Jordan Brand atleten die hebben gespeeld bij de Boston Celtics. De kleurencombinatie is geïnspireerd op Gary Payton en Ray Allen, aangezien de witte, zwarte en groene kleur samenkomen.

Air Jordan collectie

Air Jordan 14 Retro ‘Hyper Royal’

Last but not least de aankomende Air Jordan 14. De ‘Hyper Royal’ colorway is een combinatie van wit en blauw.

Air Jordan collectie