Skip to content
Upcoming

Het alterego van Jordan, de “Black Cat” komt weer terug op de Air Jordan XIII!

15 december 2017 16:44
Het alterego van Jordan, de “Black Cat” komt weer terug op de Air Jordan XIII!

In 2005 werd de Air Jordan XIII “Black Cat” uitgebracht in een nieuwe kleurencombinatie, geïnspireerd op nummer 23’s alter-ego de ‘Black Cat’. Het nieuwe design gaf de Air Jordan XIII een unieke look met een volledig leren constructie, premium op pijlstaartroggen geïnspireerde details en levendige ‘Altitude Green’ accenten. Nu, ruim tien jaar later, keert het design voor het eerst terug in zijn ware vorm.

Sinds hij met het winnende punt North Carolina het kampioenschap bezorgde, is Michael Jordan niet meer weg te denken uit het basketbal. Hij verscheen in 1985 op het veld in de originele Air Jordan I, waarmee hij aan de haal ging met de regels en met de zelfverzekerdheid van zijn tegenstanders, en wereldwijd tot de verbeelding van zijn talloze fans sprak.

Als we inzoomen op deze strakke Air Jordan XIII “Black Altitude” zien we een erg strakke colorway, wat we gewend zijn van de Jordan XIII. Met zijn zwarte lederen upper, gemaakt van fullgrain leather, krijgt de sneaker een premium look. De gifgroene details laat de sneaker optimaal tot leven komen. Naast zijn comfort is deze sneaker ook een ware eyecatcher.

AIR JORDAN XIII “BLACK ALTITUDE”
Color: Black/cyber green
Stylecode: 414571-042
Releasedatum: 21-12-2017
Prijs: €190,-
Storelist: >> Klik Hier<<