Skip to content
Upcoming

Air Jordan 9 “Dream It, Do It” is geïnspireerd op de 90’s

4 maart 2019 16:58
Air Jordan 9 “Dream It, Do It” is geïnspireerd op de 90’s

Zaterdag 9 maart zal de Air Jordan 9 “Dream It, Do It” uitkomen. De Sneaker is geïnspireerd op de jaren 90 en de “Just Do It” slogan van Nike.

Mid jaren 90 pakte Air Jordan Brand de legendarische slogan van Nike, “Just Do It”, en gaf daar een eigen draai aan. Als resultaat daarvan bracht Jordan Brand een aantal geweldige jaren 90 kledingstukken uit. Nu is de “Dream It, Do It” slogan terug in de vorm van een Air Jordan 9.

Image by wheretoget.com

De Air Jordan is duidelijk geïnspireerd op de kleding die Jordan Brand mid jaren 90 heeft uitgebracht. Kijk alleen al naar de kleuren. Zo is de mudguard van de sneaker gekleurd in de kleuren groenblauw en oranje. Maar ook de kleuren paars en rood zitten in het bovenwerk van de sneaker en zijn duidelijk gehaald van de kleding die Jordan Brand had uitgebracht in de jaren 90.

Het bovenwerk is gemaakt van nubuck en leer. Het zwarte gedeelte is grotendeels gemaakt van leer en het gekleurde gedeelte is van het materiaal nubuck. Een leuk details is de originele “Dream It, Do It” label op de tong van de sneaker.

Tenslotte heeft de Air Jordan 9 een zwarte midsole en een witte outsole. Op de witte outsole staan nog een aantal leuke details zoals het grote rode Jumpman logo.

De release

De Air Jordan 9 “Dream It, Do It” komt aankomende zaterdag 9 maart uit om 9:00 uur. Hij zal €190,- gaan kosten en is verkrijgbaar bij verschillende winkels. Voor de volledige shoplist kun je klikken op de link in het witte vlak bij de informatie van de sneaker.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 9 'Dream It Do It'

302370-065 · Prijs vanaf €138,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 9
Air Jordan 9
Air Jordan 9
Air Jordan 9
Air Jordan 9