Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 6 WMNS ‘Singles Day’ krijgt een luxe uitstraling

10 november 2020 11:16
De Air Jordan 6 WMNS ‘Singles Day’ krijgt een luxe uitstraling

Woensdag 11 november is het Singles Day en dat betekent dat jij jezelf goed mag verwennen die dag. Jordan Brand heeft hier een goede oplossing voor en brengt op deze dag de prachtige Air Jordan 6 WMNS ‘Singles Day’ uit.

De Air Jordan 6 is de zesde sneaker van de Air Jordan collectie. Origineel voor het eerst uitgekomen in 1991, droeg Michael Jordan de Air Jordan 6 in zijn eerste NBA kampioenschap. In het jaar 2000 kreeg de sneaker voor het eerst een retro en werd geïntroduceerd met nieuwe colorways en het Jumpman logo op de hiel. Later in 2002 kreeg de Air Jordan 6 een Low Top versie en kwam de sneaker uit in vrouwen colorways en maten.

Air Jordan 6 WMNS ‘Singles Day’ | DB9818-001

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van premium materiaal in een overal zwarte kleur. Zwarte suède overlays zijn te vinden op de midfoot van de sneaker. Als we kijken naar het premium materiaal zien we dat er een bloemen graphic op zit. Op de veters zit als detail een rood geweven hartje met daaraan een gouden Jumpman hangtag. Onder het bovenwerk zit een midsole in dezelfde versieren als het bovenwerk en wordt gecombineerd met een doorzichtige blauwe outsole.

De sneaker komt uit op woensdag 11 november via Nike voor €190. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.


Air Jordan 6 Retro 'Singles Day'

DB9818-001 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 6 'Singles Day'
Air Jordan 6 'Singles Day'
Air Jordan 6 'Singles Day'
Air Jordan 6 'Singles Day'
Air Jordan 6 'Singles Day'
Images by Nike