Skip to content
Upcoming

Detailed look: Air Jordan 6 SD WMNS ‘Triple Black’

6 juni 2020 11:20
Detailed look: Air Jordan 6 SD WMNS ‘Triple Black’

Het is 2020 en dat is toch wel echt het jaar van de Air Jordans. Modellen als de Air Jordan 1, Air Jordan 4 en de Air Jordan 6 zijn weer hotter dan ooit. Deze hype hebben we voornamelijk te danken aan de ontzettend harde colorways die uitgebracht worden door Nike. Het merk bewijst keer op keer alle touwtjes in handen te hebben. Ook met deze Premium Air Jordan 6 SD WMNS ‘Triple Black’ laten ze zien van alle markten thuis te zijn. 

De naam van deze release zegt het al: Premium. De Air Jordan 6 SD WMNS ‘Triple Black’ is gemaakt van hoogwaardige kwalitatieve materialen en dit zie je direct terug. Desondanks het feit dat de sneaker geheel zwart is springen de details er toch uit. Zo zien we het subtiele verschil in glad leer en nerf leer op het bovenwerk. Ook zijn de witte/lichtgrijzen details bij de midsole perfect voor de nuance voor de sneaker.

Gezien de colorway durven we nog niet te zeggen wanneer deze Air Jordan 6 SD WMNS ‘Triple Black’ exact uit zal komen. Het gerucht gaat wel dat ze deze zomer al uit zullen komen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender. Je vindt hier het meest complete overzicht van alle sneakers die de komende tijd uit zullen komen. Ook zie je hier het overzicht met alle hyped sneakers van dit moment.

WMNS ‘Triple Black’