Skip to content
Upcoming

De UNC colorway komt naar de Air Jordan 5

25 januari 2021 19:06
De UNC colorway komt naar de Air Jordan 5

Dit jaar wordt een goed jaar voor de fans van de UNC colorway. In maart zien we al de releases voorbij komen van de Air Jordan 1 High en Air Jordan 4 met UNC geïnspireerde colorways. Nu brengt Jordan Brand een Air Jordan 5 UNC uit speciaal voor de spelers en staff van het UNC mannen football team.

Alhoewel we nooit een globale release gaan zien van deze sneaker, legt dit wel de mogelijkheid open voor een Air Jordan 5 UNC in de toekomst. Eerdere team geïnspireerde colorways op de Air Jordan 5 zijn de Air Jordan 5 ‘Oregon‘ en Air Jordan 5 ‘Michigan’.

Air Jordan 5 UNC

Het bovenwerk is volledig gemaakt van leer in combinatie met een olifanten print. Deze print kennen we allemaal van de legendarische Air Jordan 3. De olifanten print heeft de klassieke UNC kleur gekregen. De tong is gemaakt van donker blauw suède wat wordt gecombineerd met het UNC logo. Op de hak is nog wel het betrouwbare Nike Air logo te vinden. De midsole is wit gekleurd en contrasteert zo mooi bij het bovenwerk. Een doorzichtige blauwe outsole rond de sneaker af.

Het is heerlijk om een UNC geïnspireerde colorway te zien op de Jordan 5. Laten we hopen dat Jordan Brand ooit een UNC colorway gaat uitbrengen voor de Air Jordan 5. Bekijk hieronder de afbeeldingen en check dagelijks onze nieuws pagina om niks van het laatste sneaker nieuws te missen.


Air Jordan 5 UNC
Air Jordan 5 UNC
Air Jordan 5 UNC
Air Jordan 5 UNC
Images by uncequipment