Skip to content
Upcoming

Air Jordan 5 NRG Fresh Prince komt 25 september

18 september 2018 15:39
Air Jordan 5 NRG Fresh Prince komt 25 september

Will Smith wordt 50 jaar en dat gaat gevierd worden door Jordan brand met een Air Jordan 5 NRG “Fresh Prince”. Jordan brengt een alternatieve versie uit van de Air Jordan 5 “Grape” die geinspireerd is op de Jordan 5 die hij vaak droeg tijdens de Fresh Prince of Bell Air.

De sneaker heeft veel details die refereren naar Will Smitch of the Fresh Price. Bijvoorbeeld het feit dat de sneaker geen veters heeft. The Fresh Prince droeg zijn jordans vaak zonder veters en dat is natuurlijk een super leuk detail op de sneaker. Daarnaast staat er ook West Philadelphia op de tong van de Jordan 5. Dit detail refereert natuurlijk naar de geboorteplaats van de bijna vijftig jarige acteur. Tenslotte heeft de Jordan een speciale Fresh Prince insole met het bekende roze en gele strepen met de tekst “Fresh Prince”.

Air Jordan en Will Smith hebben een geniale marketing campagne bedacht rondom de jubileum sneaker. Met de naam @philasneakerguy68 werd er een parody unboxing video geplaatst waarin Will Smitch de Jordan 5 unboxt. Ook doet Will een spring test zodat de sneaker helemaal getest is. Daarnaast kan je de Air Jordan 5 NRG “Fresh Prince” op 25 septemeber kopen. Dit is tevens de verjaardag van de Fresh Prince.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 5 NRG Fresh Prince