Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 4 ‘Taupe Haze’ krijgt een tear away bovenwerk

5 januari 2021 08:54
De Air Jordan 4 ‘Taupe Haze’ krijgt een tear away bovenwerk

De Air Jordan 4 staat samen met de Air Jordan 1 aan de top van populairste Jordan modellen. Vorig jaar zagen we al enorm veel mooie colorways uitkomen voor de Air Jordan 4, waaronder de OG ‘Fire Red’. Nu zijn er beelden opgedoken van de ‘Taupe Haze’ colorway. Deze nieuwe colorway beschikt over een tear away bovenwerk.

De Air Jordan 4 ‘Taupe Haze’ lijkt enorm veel op de Friends & Family Travis Scott Air Jordan 4. Aangezien deze nooit is uitgekomenis, is deze colorway een mooie vervanger. Travis Scott bracht in 2018 samen met Nike zijn eerste Air Jordan sneaker uit. Dit was de Air Jordan 4 ‘Cactus Jack’. De sneaker beschikt over een blauw suède bovenwerk met black/blue cement details. De sneaker is voor vele sneakerheads nog steeds een grail en wordt op StockX voor meer dan €1000,- verkocht.

Travis Scott Air Jordan 4 ‘Cactus Jack’ | Image by StockX

Air Jordan 4 ‘Taupe Haze’ | DB0732-200

De sneaker komt in een Taupe Haze, Oil Grey, Off White en Infrared colorway. Het bovenwerk is voor een groot deel gemaakt van gebarsten materiaal dat er door het dragen van de sneaker af gaat. Onder deze bovenste laag zit dan een nieuwe colorway. Zwart is gebruikt voor de veters, de lace holders, de sockliner en voor de hiel. Op de tong is het Jumpman logo geplaatst in het rood met de binnenkant van de tong ook in deze rode kleur. Kijken naar de midsole zien we dat deze wit is en wordt gecombineerd met een zwarte outsole.

De Air Jordan 4 ‘Taupe Haze’ wordt op donderdag 28 januari verwacht bij Nike voor €200. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Air Jordan 4 Retro 'Taupe Haze'

DB0732-200 · Prijs vanaf €281,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 Taupe Haze
Air Jordan 4 Taupe Haze
Air Jordan 4 Taupe Haze
Air Jordan 4 Taupe Haze
images by repgod888