Skip to content
Upcoming

Air Jordan 4 komt in twee ‘Do The Right Thing’ Colorways

7 november 2018 12:35
Air Jordan 4 komt in twee ‘Do The Right Thing’ Colorways

Volgend jaar april zullen er twee nieuwe colorways komen van de Air Jordan 4. De twee colorways zijn geïnspireerd op de Spike Lee film ‘Do The Right Thing’.

Eerder werd er gedacht dat de twee colorways geïnspireerd waren op Gucci. De groen en rode kleuren zijn namelijk precies het zelfde als die van Gucci. Maar niks is minder waar. De sneakers zijn geïnspireerd op een scene uit de film ‘Do The Right Thing’. Mookie, gespeeld door Spike Lee, werkt bij Sal’s Famous Pizzeria. De kleuren komen uit het logo en de pizza dozen van Sal’s Famous Pizzeria. De film is uitgekomen in 1989 en is echt een klassieker. Er zitten een aantal verwijzingen in naar Air Jordan. Zoals de volgende scene:

De White/Gorge Green-Varsity Red colorway die waarschijnlijk in April zal uitkomen heeft een wit bovenwerk met groene en rode details. Zo is het gaas op de bovenkant van de sneaker groen. De details waar de veters doorheen gaan zijn rood, net als het Air Jordan logo op de hak. De midsole is wit met groen. De outsole is rood.

Bij de Black/Gorge Green-Varsity Red colorway is het bovenwerk zwart. Het gaas was bij de witte colorway nog groen was is hier zwart. Net als de Jordan branding op de tong. De details bij de veters zijn net als bij de witte colorway rood. Dit geld ook voor het Jumpman logo op de hak van de sneaker. De midsole is zwart met groen. De outsole is zwart met rood.

De Air Jordan 4 ‘Do The Right Thing’ komt waarschijnlijk ergens in april 2019 uit. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 4 ‘Do The Right Thing’ (Wit) 

Releasedatum: April 2019
Colorway:
White/Gorge Green-Varsity Red
Stylecode: AQ3816-063
Prijs: €200

Air Jordan 4 'Do The Right Thing'

Air Jordan 4 ‘Do The Right Thing’ (Zwart) 

Releasedatum: April 2019
Colorway:
 Black/Gorge Green-Varsity Red
Stylecode: AQ3816-163
Prijs: €200

Air Jordan 4 'Do The Right Thing'