Skip to content
Upcoming

Air Jordan 4 ‘Fire Red’ release komt steeds dichterbij

19 november 2020 12:00
Air Jordan 4 ‘Fire Red’ release komt steeds dichterbij

De Air Jordan 4 ‘Fire Red’ is al sinds zijn eerste release in 1989 erg bekend. Na 30 jaar wordt de ‘Fire ‘Red’ dan eindelijk opnieuw uitgegeven. Het wachten is bijna voorbij want op 28 november 2020 dropt de iconische AJ4 ‘Fire Red’ dan eindelijk.

Na het grote succes van de Jordan 3, was het de beurt aan de Air Jordan 4 om onze hartjes te veroveren. De Jordan 4 kwam voor het eerst uit in 1989 in 4 colorways. Helaas was dit geen groot succes en was er een grote afkeer naar het nieuwe model. Toch speelde Micheal Jordan het basketball seizoen in de Jordan 4 ‘Fire Red’ die een perfecte match waren met zijn Rood/witte Chicago Bulls uniform. Dat seizoen schreef de basketballer geschiedenis met een winnend schot in de laatste seconden. Het winnende shot werd gefotografeerd, waar de Jordan 4 ‘Fire Red’ erg opvielen in de foto. Sinds dien begon het succes van de Jordan 4.

Nog steeds zijn de meeste mensen van mening, dat de 4 OG colorways op het Jordan 4 model het best zijn. Na 30 jaar wordt de ‘Fire Red’ colorway nieuw leven ingeblazen. De schoen is helemaal zoals hij in 1989 ook werd gedragen door Micheal Jordan.

Jordan 4 'Fire Red'
Micheal Jordan wearing Air Jordan 4 ‘Fire Red’

Jordan 4 ‘Fire Red’ details

Na 30 komt de Jordan 4 ‘Fire Red’ terug met precies de zelfde details als toen. De kenmerken van deze sneaker is de Nike Air Branding op de hak, zwarte backtab en Jordan branding op de tong. Het bovenwerk is van wit leer met rode en zwarte details. Onderanderen de eyestays, Nike Air branding en midsole hebben de ‘Fire Red’ kleur. De zool met ‘Air’ erin verwerkt, is wit van kleur. Bekijk de sneaker en zijn details op de afbeeldingen onder aan dit blog.

De sneaker dropt zaterdag 28 november 2020 in de maten 35.5 tot en met 50.5 (EU) op de SNKRS app. Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release. hier vind je ook het store-overzicht, waar de sneaker te verkrijgen zijn. Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra sneaker nieuwtjes, release reminders en content!

Air Jordan 4 Retro 'Fire Red'

DC7770-160 · Prijs vanaf €264,-

Naar alle aanbieders
Jordan 4 'Fire Red'