Skip to content
Upcoming

Komt de Air Jordan 3 SE ‘White Fire Red’ dan toch?

12 mei 2020 09:01
Komt de Air Jordan 3 SE ‘White Fire Red’ dan toch?

De Air Jordan 3 is wellicht een van de meest populaire Jordan modellen die er bestaat. Het model is door de jaren heen uitgegroeid tot een waar icoon in zowel de fashion- als de sneakerwereld. De veelzijdigheid van he model is te danken aan sneakerontwerper en mede-icoon, Tinker Hatfield. Sneakerleaker ZsneakerHeadz toonde in een leak dat de Air Jordan 3 een ouderwetse Laser ‘White Fire Red’ colorway zal krijgen met een translucent heelpaneel waardoor het Nike Air én het Jumpman logo zichtbaar zal worden. 

Alhoewel er nog niks bevestigd is van deze release laat de leaker al wel een veelbelovende colorway van het model zien. Zo zien we op deze eerste beelden dat er gebruik is gemaakt van een wit lederen bovenwerk. Op de heel zien we een zwart/grijze ‘Elephant’ print dus de kans is groot dat we dit ook op de mudguard zullen zien.  Voor de rest zien we felrode, ook wel Fire Red, details bij de heel, mudguard heelpannel en de Nike/Jumpman branding. 

Een opvallend detail blijft toch wel de pulltab op de heel. Deze is gemaakt van een doorzichtig materiaal wat ervoor zorgt dat de de ‘Nike Air’ branding hier onder ook zichtbaar wordt.

Er is momenteel nog geen releasedatum bekend van deze Air Jordan 3 SE ‘White Fire Red’. We hopen dat ze eerder vroeg of snel uit zullen komen. Om up-to-date te blijven check je daarom de Sneakerjagers Releasekalender.

White Fire Red
Image by: @ZSneakerHeadZ