Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 3 duikt op in een ‘Midnight Navy’ colorway

8 januari 2021 15:22
De Air Jordan 3 duikt op in een ‘Midnight Navy’ colorway

Jordan Brand heeft afbeeldingen naar buiten gebracht van een nieuwe colorway op het Air Jordan 3 model. Al enige tijd gaan er afbeeldingen rond van deze colorway en nu lijkt er eindelijk een beetje beweging in de release te komen. Ook lijkt er een releasedatum bekend te zijn voor de Air Jordan 3 ‘Midnight Navy’. Scroll naar beneden om meer te weten te komen!

De Air Jordan 3 is de derde signature sneaker van Michael Jordan uit de Jordan lijn. En tot de dag van vandaag is het silhouet één van de meest geliefde modellen. Het was de eerste Jordan sneaker die door Tinker Hatfield werd gecreëerd en in 1988 zag het silhouet voor het eerst het daglicht. Qua design was het ook een sneaker die vernieuwend was. Het was namelijk de eerste Air Jordan sneaker die beschikte over zichtbare Air Units, Jumpman logo’s en de kenmerkende olifantenprint.

Air Jordan 3 ‘Midnight Navy’

Het bovenwerk van de Air Jordan 3 beschikt over een veelzijdige kleurcombinatie van Midnight Navy, Cement Grey en White. Deze colorway weerspiegelt ook het kleurgebruik van de University of Georgetown. Tumbled leather bedekt voornamelijk het bovenwerk in de donkere Navy kleur. Hierop zijn meerdere overlays te vinden in een Cement Grey kleur, waaronder de kenmerkende olifantenprint op de hiel en op de voorvoet. Ook is de kenmerkende branding op zowel de tong als de hiel terug te vinden. Onder de upper loopt een midsole die bestaat uit witte en blauwe kleuren die de sneaker helemaal afmaakt.

Ben jij benieuwd naar hoe de Air Jordan 3 ‘Midnight Navy’ eruit ziet? Scroll naar beneden voor de officiële afbeeldingen die zijn gedeeld door Jordan Brand. Op 20 maart 2021 zal de sneaker releasen voor een nieuwprijs van €190,-. Houd Sneakerjagers regelmatig in de gaten voor je dagelijkse portie sneaker nieuws.


Air Jordan 3 Retro 'Midnight Navy'

CT8532-401 · Prijs vanaf €216,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 3 'Midnight Navy'
Air Jordan 3 'Midnight Navy'
Air Jordan 3 'Midnight Navy'

Images by: Nike