Skip to content
Upcoming

Air Jordan 3 JTH ‘Bio Beige’ release info 28 september

24 augustus 2018 15:42
Air Jordan 3 JTH ‘Bio Beige’ release info 28 september

Begin 2018 werd bekend gemaakt van er een Air Jordan 3 ‘Tinker’ uit zou komen. Als snel volgde er de geruchten over een Air Jordan 3 JTH ‘Bio Beige’.

Een tijd hierna werden de officiële Nike foto’s bekend gemaakt maar bleef de release uit in Europa. Maar het is op 28 augustus is het zover, dé release van de Air Jordan 3 JTH ‘Bio Beige’.

De AJ3 JTH heeft een aangepaste uiterlijk in vergelijking met de normale AJ3. Het model is gebaseerd op de eerst schetsen van de sneaker. Eerder zagen we al een collab tussen Jordan en Justin Timberlake, deze sneaker werd in de ‘halftime show’ van de superbowl uitgebracht. De ‘Bio Beige’ colorway is de nieuwe collab tussen de twee. De sneaker heeft een ‘Bio Beige’ upper die gemaakt is van suède. De bekende ‘elephant-print’ is zwart gekleurd net als het hiel stuk.

Wil jij de sneaker bemachtigen op 28 september? Check dan HIER de storelist, let wel goed op bij verschillende shops is het nodig om je in te schrijven bij een raffle!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 3 JTH NRG

Releasedatum: 28 september
Prijs: €250,-
Colorway: Bio Beige/Camellia/Opti Yellow/Bio Beige
Stylecode: AV6683-200
Bekijk hier de storelist>>

Images by Solebox