Skip to content
Upcoming

On-foot foto’s: Air Jordan 3 ‘Animal Instinct 2.0’

25 maart 2020 10:07
On-foot foto’s: Air Jordan 3 ‘Animal Instinct 2.0’

Sinds het einde van 2019 is Jordan Brand druk bezig met een keiharde comeback. Het merk is hotter dan ooit en de Air Jordan vliegen ons momenteel om de oren. De hype is voornamelijk te danken aan de extreem gewilde Air Jordan 1 colorways en collabs. Naast de Air Jordan 1 komen de Air Jordan 4 en de Air Jordan 5 ook steeds vaker voorbij op de Sneakerjagers Releasekalender. Enige tijd geleden zagen we al wat ‘leaked’ foto’s van de Air Jordan 3 ‘Animal Instinct 2.0’. Er gaan momenteel on-foot foto’s rond van deze release dus een bevestiging wordt met de dag groter.

De Air Jordan 3 kwam voor het eerst uit in 1990. Het model was het eerste Jordan model wat ontworpen was door de legendarische Sneakerontwerper Tinker Hatfield. De beste man is verantwoordelijk voor modellen als de Air Max 1, Air Max 90 Air Jordan 5, Air Jordan 6 en ga zo maar door.

In 2019 zagen we al het eerste deel van de Air Jordan 3 ‘Animal Pack’. Toen der tijd was het model uitgerust in een wilde colorway vol panterprint en harige materialen. Dit keer heeft Nike gekozen voor een wat rustigere look. Het bovenwerk is overigens wel gemaakt van verschillende materialen, zoals struisvogelleer, slangenprint en elephant print. De sneakers hebben verder rode, groene en gele details.

Het ziet ernaar uit dat de Air Jordan 3 ‘Animal Instinct 2.0’ uit zal komen in december 2020. Deze releasedatum is echter nog niet bevestigd dus dit kan de komende tijd nog veranderen. Om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws en de laatste releases check je de Sneakerjagers Releasekalender.

'Animal Instinct 2.0'
'Animal Instinct 2.0'
'Animal Instinct 2.0'
'Animal Instinct 2.0'
Images by: @yankeekicks
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date