Skip to content
Upcoming

Air Jordan 11 viert zijn 25 jarige bestaan met een nieuwe release

19 oktober 2020 21:38
Air Jordan 11 viert zijn 25 jarige bestaan met een nieuwe release

Air Jordan 11 viert zijn 25e jarige bestaan. Dat wordt natuurlijk gevierd met een nieuwe release. De sneaker heeft voor deze feestelijke gelegenheid een speciale colorway gekregen met zilvere details. Er zijn al wat foto’s verschenen en we hebben zelfs al een release datum!

De eerste Jordan sneaker zagen we in 1985. Dit was de Air Jordan 1. In 1995 kwam, niemand minder dan, Micheal Jordan voor het eerst het veld op met de Jordan 11 aan zijn voeten. Het was de eerste Jordan sneaker met lakleer. De Air Jordan 11 heeft een basketbal sneaker beïnvloed tot op de dag van vandaag. Al 20 jaar wordt de sneaker gebruikt voor de sport en als lifestyle sneaker. Meerdere kleuren hebben we al gezien door de jaren heen. De witte mesh sneaker met zwart lakleer is de OG colorway.

Air Jordan 11 ‘Metallic Silver’

Dit keer zien we een zwarte upper. Het bovenste deel is gemaakt van een mesh materiaal, met daaronder het lakleren deel. De het zwarte glimmende leer, geeft een zilvere gloed. Het zilvere matelic, zien we terug in details. Het Jumpan logo is te vinden in het zilvere materiaal, net zoals het ’23’ in het backtab en ‘Jordan’ langs de veters. De midsole is wit en heeft een doorzichtige zool. Aan de binnenkant van de sneaker is ’25’ te zien, wat verwijst naar het 25-jarige bestaan. De naam Jordan 11 Metallic Silver, komt door de zilvere gloed effect en de metalen details. Bekijk de foto’s onder aan het blog.

We moeten nog even geduld hebben. De Jordan 11 ‘Metallic Silver’ dropt op 12 december 2020 voor een retail prijs van €220 en is uiteraard de verkrijgen via Nike. Waarschijlijk, is het een release met maten voor het hele gezin. Houd de sneaker release kalender in de gaten, zo mis je nooit een release. Voor een extra geheugensteuntje of achtergrond informatie, kan je onze blogs lezen en zijn wij te volgen op Instagram!

Air Jordan 11 25 jaar
Air Jordan 11 matellic silver
Air Jordan 11 25th Anniversary