Skip to content
Upcoming

De geavanceerde Air Jordan 11 Adapt ‘White’ dropt deze week

28 december 2020 17:29
De geavanceerde Air Jordan 11 Adapt ‘White’ dropt deze week

Voor aankomende woensdag, 30 december 2020, staat een opmerkelijke, futuristische Air Jordan 11 op de planning. Het is niet zomaar een Air Jordan 11, maar de Adapt versie ervan in een witte colorway. Dit betekent dat de Air Jordan 11 beschikt over het moderne selflacing system.

Eerder bracht Nike al een Adapt lijn uit met modellen als de Adapt BB, Adapt Huarache, Adapt AutoMax en de HyperAdapt. De futuristische sneakers beschikken over een technologie waarbij je zelf je veters niet meer hoeft te strikken. Dit gebeurd met één druk op de knop van een smartphone met FitAdapt technologie. De Adapt technologie werd in 2016 geïntroduceerd op de welbekende Nike MAG.

Air Jordan 11 Adapt ‘White’

Het lijkt misschien een willekeurige keuze om de relatie tussen Jordan Brand en Adapt op te starten, maar het is een vrij logische keuze. De ontwerper van de sneaker, Tinker Hatfield, wilde 25 jaar geleden toen hij de officiële schetsen inleverde dat de Air Jordan 11 een veterloos model zou worden. De visie die Hatfield toen had is dan nu eindelijk gerealiseerd.

Zowel het bovenwerk als de zool wordt vrijwel volledig gedomineerd door een witte kleur. Het bovenwerk bestaat voornamelijk uit lakleer, terwijl er bijpassende doorschijnende mesh overlays te vinden zijn die het vetersysteem onthullen. De veters zijn in een contrasterende zwarte kleur verwerkt. Deze zwarte kleur loopt over in de tong en vanuit hier naar de achterkant van de sneaker. Natuurlijk mag de branding niet ontbreken. Op de tong is er over de veters een patch te vinden en op de zijkant het kenmerkende Jumpman logo. Achterop de heeltab staat ’23’ gegraveerd. Zodra we afzakken zien we een witte midsole met hieronder een ijsblauwe outsole die het futuristische design helemaal afmaakt. Wat het design wat persoonlijker maakt zijn de buttons in de zool, deze kan je namelijk van kleur veranderen via de App.

Aankomende woensdag is het moment daar. Om 09:00u ’s ochtends dropt de sneaker via Nike SNKRS voor een nieuwprijs van €350,-. Check onze releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Air Jordan 11 Adapt 'White'

DA7990-100 · Prijs vanaf €386,-

Naar alle aanbieders
air jordan 11 adapt white
air jordan 11 adapt white
air jordan 11 adapt white
air jordan 11 adapt white

Images by: Nike